Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Ήταν σαν να έλεγε στις αρχές “σταματήστε με”»

Τι λέει ο δικηγόρος του 36χρονου που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί μέσα στην εβδομάδα ο πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Τζίκας, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», υποστήριξε ότι ο 36χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό και ότι ήταν εντελώς άπειρος, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που συνελήφθη.

Στη φυλακή ο γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι για διακίνηση ναρκωτικών

«Πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι ο εντολέας μου ήταν πρωτόπειρος. Δηλαδή, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για κάτι παρόμοιο. Και αυτό προκύπτει γιατί οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο χωρίς καν πινακίδες, που σημαίνει ότι το ΙΧ ήταν έκθετο ανα πάσα στιγμή σε εδνεχόμενο έλεγχο. Όπως εν τέλει και έγινε. Η απειρία φαίνεται από τον τρόπο τέλεσης, ο οποίος είναι εντελώς αφελής. Είναι σαν να έλεγε πραγματικά σταματήστε με», ανέφερε ο συνήγορος του 36χρονου.

πρώην παίκτης ριάλιτι ναρκωτικά

Ο 36χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι, που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών - Facebook

Μετανιωμένος ο πρώην παίκτης ριάλιτι με την κοκαΐνη - «Μου έστησαν παγίδα»

«Δεν είχε τη σωστή κρίση ως μη επαγγελματίας διακινητής ναρκωτικών να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διακίνηση ναρκωτικών δεν γίνεται με μία Mercedes χωρίς πινακίδες σε 500 χλμ. απόσταση», πρόσθεσε.

Τόνισε ακόμα πως ο εντολέας του «αποδέχθηκε την διακίνηση εκ των πραγμάτων, χωρίς όμως να γνωρίζει την ποσότητα που μετέφερε», και ότι το ΙΧ δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει σε εταιρεία, το οποίο αποπληρώνει σταδιακά.

Κατερίνη: Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στον πρώην παίκτη ριάλιτι με την κοκαΐνη

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά γιατί αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι που όπως τονίζει ο συνήγορός του «δε συνάδει με κάποιον διακινητή και έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος τελεί τέτοιου είδους αδικήματα κατ' επάγγελμα».

Όπως είπε ο δικηγόρος, ο συλληφθείς χρωστούσε τρία ενοίκια, οι ιδιοκτήτες ήταν έτοιμοι να του κάνουν έξωση από το μαγαζί και έτσι δέχθηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά έναντι 1.000 ευρώ, χωρίς να γνωρίζει όμως την ακριβή ποσότητα. Ωστόσο, τα χρήματα που βρέθηκαν στο ΙΧ ήταν δικά του.

Κατερίνη: Συνελήφθη γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι για ναρκωτικά

«Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών είναι αυτοί που θυματοποιούν άτομα που θα κάνουν τη μεταφορά και ενδεχομένως θα συλληφθούν, ώστε οι ίδιοι να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψη», είπε ο κ. Τζίκας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top