Κατερίνη: Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στον πρώην παίκτη ριάλιτι με την κοκαΐνη

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο κι η κρύπτη στο πορτ μπαγκάζ - Τι λέει η μητέρα

Αποκαλυπτικές οι περιγραφές για τη δράση του γνωστού πρώην παίκτη ριάλιτι - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του γνωστού πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, είναι αποκαλυπτικές.

Κατερίνη: Συνελήφθη γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι για ναρκωτικά

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος έπεσε στα δίχτυα της δίωξης ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από μπλόκο που του έστησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν πάνω από 200 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του

Βίντεο-ντοκουμέντο, που αναρτήθηκε στο facebook από την Αστυνομική  Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δείχνει τους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών να κάνουν φύλλο και φτερό το υπερπολυτελές όχημα του νεαρού. Κατάφεραν να εντοπίσουν σε...ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του πορτ μπαγκαζ, δυο σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 234 γραμμάρια κοκαΐνης.

H στιγμή που οι αστυνομικοί εντοπίζουν την κοκαΐνη - Βίντεο από Facebook

«Το παιδί μου δεν είναι αλήτης»

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, 2.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου, αλλά και το πανάκριβο -μισθωμένο με leasing - αυτοκίνητό του, με το οποίο φρόντιζε να...ποζάρει συχνά πυκνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι / STAR

«Είμαι μάνα! Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και είναι ένα αξιόλογο παιδί... αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλο τον κόσμο, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα... Ούτε αλήτης είναι, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια!», λέει η μητέρα του πρώην παίκτη ριάλιτι. 

Τι λέει πρώην συμπαίκτρια

«Αυτούς τους 6-7 μήνες που ήμασταν μαζί, σε καμία περίπτωση δεν είχα καταλάβει ποτέ κάτι τέτοιο. Σαν χαρακτήρας ήταν πολύ κοινωνικός, ήταν έντονος χαρακτήρας κι αρκετά αγαπητό παιδί μέσα στο σπίτι», λέει πρώην συμπαίκτρια και φίλη του 39χρονου.

H ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του / STAR

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κι ο γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 

 "Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top