Κολωνός:Αναζητούν και διαμέρισμα Airbnb, όπου ο 53χρονος εξέδιδε τη 12χρονη

Χρησιμοποιούσε τον χώρο για τους… «prive» πελάτες

53χρονος

Νέες αποκαλύψεις έκανε η 12χρονη που βιάστηκε στον Κολωνό κατά τη διάρκεια της εξάωρης σχεδόν κατάθεσής της στη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, εκτός από τον οίκο ανοχής, ο 53χρονος εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι και σε διαμέρισμα Airbnb, το οποίο μίσθωνε για τον σκοπό αυτό στο κέντρο της Αθήνας. 

Κολωνός: Τα Άτομα Που Υπέδειξε Η 12χρονη

Ο 53χρονος φέρεται ότι χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να κλείνονται εκεί τα ραντεβού για τους… «prive» πελάτες, οι οποίοι ήταν γνωστοί του από το ευρύτερο φιλικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον. 

Κολωνός: Μετέδιδε και σε live streaming τους βιασμούς;

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τώρα κι εφαρμογές live streaming, μέσω των οποίων άνδρες φέρεται να πλήρωναν για να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς της 12χρονης. 

Κολωνός: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ άλλοι δύο άνδρες

Παράλληλα χθες δύο ακόμα άνδρες εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και υποστήριξαν ότι συνομίλησαν με τη 12χρονη στην εφαρμογή γνωριμιών, όμως δεν προχώρησαν σε καμία άλλη επικοινωνία μαζί της. Μέχρι στιγμής 16 άνθρωποι έχουν εμφανιστεί στις αρχές κι έχουν παραδεχθεί ότι είχαν επικοινωνήσει με την ανήλικη. 

Κολωνός: Ακόμα δύο άντρες εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Κολωνός: Θέμα ωρών νέες συλλήψεις

Η 12χρονη κατά τη συμπληρωματική της κατάθεση αναγνώρισε τουλάχιστον δύο με τρία νέα πρόσωπα που την κακοποίησαν σεξουαλικά, μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυβομικοί. 

Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα η 12χρονη – Επίπονη διαδικασία η κατάθεσή της

Έτσι εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών, ενδεχομένως και ωρών, να προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψή τους.

Ανάμεσα στους άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη είναι και κάποιοι που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με προφίλ της ανήλικης αλλά δεν συναντήθηκαν μαζί της. Ωστόσο, φαίνεται πως είπαν ψέματα.

Κολωνός: Αναγνώρισε άλλους δύο - τρεις βιαστές της η 12χρονη

Η ανήλικη αναγνώρισε -σύμφωνα με πληροφορίες- και κάποιους που έκλεισαν ραντεβού μαζί της, συναντήθηκαν αλλά δεν τη βίασαν γιατί κατάλαβαν πως ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, και όχι 17 ετών όπως αναφερόταν στο προφίλ στο Βlindchat.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top