Κρήτη: Η 47χρονη που καταπλακώθηκε από βράχο πέθανε από ασφυξία

Ο γιος και ο σύζυγός της θα επιστρέψουν στη Σλοβενία μαζί με τη σορό της

Ρεπορτάζ για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αγιά Φωτιά στην Κρήτη από την κατολίσθηση βράχου - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Μεταφράστρια γαλλικών βιβλίων ήταν η 47χρονη, Γιασμίν Ριχάρ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αποκολλήθηκε βράχος και καταπλάκωσε το δωμάτιο, το οποίο νοίκιαζε για τις διακοπές της στην Αγιά Φωτιά στην Κρήτη

Κρήτη κατολίσθηση: «Η γυναίκα εκεί που βρισκόταν δεν είχε καμία τύχη»

Όπως αναφέρει το neakriti.gr η Ριχάρ συνεργαζόταν με εκδοτικούς και δημοσιογραφικούς οίκους στη Σλοβενία. Ήταν μητέρα του εννιάχρονου αγοριού που διασώθηκε και πολύ αγαπητή στους οικείους της. 

Ο 51χρονος σύζυγός τη, βρισκόταν στον ίδιο χώρο και ήταν εκείνος που ειδοποίησε με μήνυμα στο 112 όταν κατέρρευσε τμήμα των ενοικιαζόμενων δωματίων. 

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Ο 9χρονος έμαθε ότι η μητέρα του δε ζει

Κρήτη: Ασφυξία η αιτία θανάτου της 47χρονης

Αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν η ασφυξία. Η 47χρονη βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι, σκεπασμένη με ένα σεντόνι, κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου. 

Λασίθι: Βράχος καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Νεκρή μια μητέρα

Την ώρα της κατολίσθησης κοιμόταν. Ο βράχος χτύπησε την ταράτσα του δωματίου, στο οποίο διέμενε η οικογένεια, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να καταπλακώσει τη γυναίκα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη μόλις είχε ολοκληρώσει ένα σχήμα χημειοθεραπείας για την αντιμετώπιση του καρκίνου, ενώ την επόμενη μέρα της τραγωδίας, η οικογένεια είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στη Σλοβενία. 

Η πρεσβεία της Σλοβενίας βοήθησε τον σύζυγο και τον γιο να εκδώσουν νέα ταξιδιωτικά έγγραφα, γιατί τα δικά τους βρίσκονται θαμμένα στα συντρίμμια του ξενοδοχείου, ενώ δεν αποκλείεται να αναχωρήσουν σήμερα για τη Σλοβενία μαζί με τη σορό της άτυχης γυναίκας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top