Χαλάνδρι: Ριφιφί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας - Άνοιξαν τρύπα στον τοίχο

Συνελήφθη ο ένας δράστης

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί έκαναν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στο Χαλάνδρι, τρεις κακοποιοί, ένας εκ των οποίων, ηλικίας 48 ετών, συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες τoυ Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, ο 48χρονος από κοινού με δύο δράστες οι οποίοι αναζητούνται, παραβίασαν με τη μέθοδο διάτρησης τοίχου (ριφιφί) κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και αφαίρεσαν πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Για τις ανάγκες της… δουλειάς είχαν μαζί τους και όλα τα απαραίτητα μέσα όπως ηλεκτρικό τροχό με δισκάκια, σκεπάρνι και κατσαβίδι.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 48χρονο σε ακάλυπτο χώρο. Αφού τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου όπου και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σημείο τα κλοπιμαία και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και ναρκωτικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top