Νεκρός 41χρονος στη Θεσσαλονίκη - Βασικός ύποπτος ο πατέρας του

«Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο»

Μια άγρια δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου ένας 41χρονος υπήκοος Αρμενίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι. Δίπλα του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος θεωρείται και ο βασδικός ύποπτος για τον θάνατό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας. 

Χαλκιδική: Η στιγμή που σκοτώνουν τον 53χρονο - Ηχητικό ντοκουμέντο

«Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο», φέρεται να είπε στην Άμεση Δράση η μητέρα του 41χρονου, όταν εντόπισε τους δύο άνδρες.

Η στιγμή που ο 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη - Thestival.gr

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στο σημείο, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον πατέρα του θύματος και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Θεσσαλονίκη: Βασικός ύποπτος ο πατέρας

Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 41χρονου θεωρείται ο πατέρας του. Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου προσώπου μέσα στο διαμέρισμα.

Καβάλα: Σκότωσε πρώτα το βρέφος για να το δει νεκρό η μάνα του

Γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία πως πατέρας και γιος την τελευταία εβδομάδα είχαν καθημερινούς κι έντονους καβγάδες. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ τα αίτια θανάτου του 41χρονου θα έρθουν στο φως από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top