Χαλκιδική: Η στιγμή που σκοτώνουν τον 53χρονο - Ηχητικό ντοκουμέντο

«Καραμπίνα. Φέρε την καραμπίνα!»

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στη Χαλκιδική με θύμα έναν 53χρονο / Βίντεο Alpha

Ανατριχίλα προκαλεί ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία με τσεκούρι του 53χρονου στη Χαλκιδική, μπροστά στα μάτια της κόρης του. «Φέρε την καραμπίνα», ακούγεται να λέει ένας από τους εμπλεκόμενους.

Χαλκιδική: Κατηγορούμενος για βιασμό ο 24χρονος γιος του θύματος

Ήταν περίπου στις 22:00 στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν δύο αδέλφια από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, λόγω προσωπικών διαφορών διαπληκτίστηκαν έντονα με τον 53χρονο και τα δύο παιδιά του, τον 24χρονο γιο του και τη 18χρονη κόρη του.

Ο 27χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να είχαν σχέση. Τότε ο 47χρονος αδελφός του πήρε ένα τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο στο στήθος και στον θώρακα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από περαστικό και μεταδόθηκε από την εκπομπή T live του Alpha. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι εμπλεκόμενοι να φωνάζουν και να εξαπολύουν απειλές.

Ακολουθεί ο διάλογος:

- Φύγε, φύγε!

- Πες του να τα μαζέψει και να φύγει, θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα.

- Καραμπίνα. Φέρε την καραμπίνα. [...]

- Τι γίνεται;

- Φύγε, φύγε.

- Άντε πάμε

- Πάμε… Πάμε… Πάμε!

Το χρονικό του εγκλήματος στη Χαλκιδική

Η υπόθεση έγινε γνωστή την Τρίτη με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όλα συνέβησαν το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του 53χρονου. Ύστερα από διένεξη, ο 27χρονος τραυμάτισε διαδοχικά τον 24χρονο και την 18χρονή αδελφή του (τον πρώτο με μαχαίρι και τη δεύτερη ασκώντας σωματική βία), ενώ ο 47χρονος κρατώντας τσεκούρι χτύπησε με το πίσω μέρος αυτού τον 53χρονο πατέρα τους, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και στον θώρακα.

Ο 53χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Τα δύο κατηγορούμενα αδέλφια συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενη μέρας (21/10) και τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου. Πήραν προθεσμία και τελικώς απολογήθηκαν, όταν και αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top