Κρήτη: Στη φυλακή ο παππούς που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 68χρονος παππούς στην Κρήτη που κατηγορείται πως βίαζε τη 14χρονη σήμερα εγγονή του από όταν ήταν τεσσάρων ετών με κοινή απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Νωρίτερα ο κατηγορούμενος, ινδικής καταγωγής, είχε απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Κατηγορείται επίσης για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ατόμου κάτω των 14 ετών.

Κρήτη: Παππούς βίαζε την εγγονή του – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το παιδί

Σύμφωνα με το cretalive, ο 68χρονος οδηγήθηκε με κατεβασμένο κεφάλι στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται.

Ο 68χρονος πήρε το δρόμο για τη φυλακή με κοινή απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως κατήγγειλε το ίδιο το παιδί, ο παππούς του ασελγούσε σε βάρος του από το 2013 – 2014. Όταν ήταν μόλις 4 ετών το βίασε μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους στο Ρέθυμνο. Είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει ξανά το 2020, όμως στο σπίτι βρισκόταν ο αδελφός της, ο οποίος τη βοήθησε. 

Τον Σεπτέμβριο, αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι χαρακωμένο και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μυλοποτάμου. Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

Η 14χρονη εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε μια νοσηλεύτρια κι εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. 

Ο 68χρονος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις ενώ η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top