Κρήτη: Παππούς βίαζε την εγγονή του – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το παιδί

Η κακοποίηση ξεκίνησε από όταν το κοριτσάκι ήταν 4 ετών

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μία ακόμα φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Ένας 68χρονος φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της εγγονής του, από όταν το παιδί ήταν 4 ετών. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, πριν από λίγους μήνες, το 14χρονο σήμερα κοριτσάκι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κολωνός: Έρευνα για βιασμούς στη 12χρονη από τον Ιούνιο του 2021

Η αστυνομία συνέλαβε χθες, Δευτέρα, έναν 68χρονο με καταγωγή από την Ινδία, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 20 του μήνα. 

68χρονος

Ο 68χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του - neakriti.gr

Όπως κατήγγειλε το ίδιο το παιδί, ο παππούς του ασελγούσε σε βάρος του από το 2013 – 2014. Όταν ήταν μόλις 4 ετών το βίασε μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους στο Ρέθυμνο. Είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει ξανά το 2020, όμως στο σπίτι βρισκόταν ο αδελφός της, ο οποίος τη βοήθησε. 

Αγρίνιο: Η μητέρα του παιδόφιλου τα ήξερε όλα κι απειλούσε τον 4χρονο

Τον Σεπτέμβριο, αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι χαρακωμένο και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μυλοποτάμου. Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. 

Η 14χρονη εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε μια νοσηλεύτρια κι εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. 

Ο 68χρονος κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top