Κολωνός: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι μάνας και 53χρονου με τη 12χρονη

«Ήσουν σήμερα και λες έπινες κόκα»

Κολωνός: Μηνύματα της μάνας στη 12χρονη

Νέους διαλόγους και μηνύματα ανάμεσα στη μάνα της ανήλικης, τον 53χρονο και τη 12χρονη φέρνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα σοκαριστικά μηνύματα δείχνουν ξεκάθαρα το αρρωστημένο σχέδιο του 53χρονου και τον ρόλο της μητέρας, που ζητά επίμονα χρήματα από ένα παιδί μόλις 12 ετών.

Έβριζε και της ζητούσε να σβήνει μηνύματα η μητέρα της

Η αθώα ψυχή βρίσκονταν ανάμεσα σε συμπληγάδες και ζούσε εφιάλτη.

Αποκάλυψη Star: Τα εμβάσματα για τη 12χρονη στους λογαριασμούς της μάνας

Η μητέρα της 12χρονης, ενώ το παιδί ήταν με τον αδερφό της στην Λευκάδα, δεν σταματά να την πιέζει να βρει χρήματα. Τη βομβαρδίζει με μηνύματα.

Κολωνός: Παρουσιάστηκαν τρεις άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Οι ρόλοι αντιστρέφονται και το κορίτσι έχει το ρόλο ενήλικα που προσπαθεί να ηρεμήσει τη μητέρα. Η μητέρα γράφει βρίζοντας σε ένα 12χρονο παιδί και ζητά μάλιστα να σβήνει μηνύματα, δείχνοντας ότι κάτι την ανησυχούσε.

«Μου έχει πάρει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα η μάνα μου»

Η μικρούλα ζούσε στιγμές κόλασης στα χέρια 53χρονου και μητέρας  η οποία, μάλιστα, έφθασε στο σημείο να αγοράσει ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα παιδί μόλις 12 ετών.

«Πρέπει να πούμε αυτά από κοντά. Εσύ, εκτός από τα τσιγαριλίκια και τον μπάφο, πίνεις τίποτα άλλο που το είδε η μαμά σου;», τη ρωτάει ο 53χρονος.

«Μου έχει πάρει πέντε ηλεκτρονικά τσιγάρα η μάνα μου και μία πεταλούδα», απαντάει η 12χρονη.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Καταθέτει ξανά η 12χρονη

«Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμία κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα», λέει ο 53χρονος.

«Θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη να δω εάν μπήκαν»

Η μητέρα ζητούσε επίμονα από την κόρη της να βρει χρήματα και ο 53χρονος κανόνιζε, παριστάνοντας το κορίτσι, τιμές και το πως θα παραδοθούν τα χρήματα.

Αν δεν γινόταν η κατάθεση δεν γινόταν και η συνάντηση  Ήθελε αποδείξεις τράπεζας πριν οδηγήσει το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης.

«Θα τα στείλεις τώρα;» ρωτούσε ο 53χρονος με τον «πελάτη» να απαντάει «ναι».

Στη συνέχεια ο 53χρονος ήθελε να στείλει αριθμό λογαριασμού ώστε να γίνει η κατάθεση με τον «πελάτη» να απαντάει «από κοντά». 

«Τι από κοντά. Ώπα φίλε, θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη να δω αν μπήκαν» απάντησε ο κατηγορούμενος.

«Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος άνθρωπος για τη δημόσια ασφάλεια»

Εξάλλου, στο σκεπτικό των δικαστικών αρχών, που τον οδήγησε στη φυλακή, αναφέρεται ότι ο 53χρονος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος άνθρωπος. Όπως τονίζεται, λειτούργησε με σχέδιο και μεθοδικότητα.

Οι αρχές, εκτός από φωτογραφίες, βρήκαν ότι έστελνε στους υποψήφιους πελάτες ακόμα και βίντεο  με το κορίτσι. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν περισσότερα από 6.

«Οι πράξεις του κατηγορουμένου  καταδεικνύουν  την απαξία του προς τα έννομα αγαθά και έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια άνθρωπο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top