Κολωνός: Σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό η μητέρα της 12χρονης

«Είναι η καλύτερη μάνα», λέει η πεθερά της στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κολωνός: Σε Ειδικό Κελί Στον Κορυδαλλό Η Μητέρα Της 12χρονης

Σε ειδικό κελί της δεύτερης πτέρυγας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της.

Η μεταγωγή της ίσως να γίνει κι εντός της ημέρας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της βαρύτατης κατηγορίας για την οποία προφυλακίστηκε, θα υπάρχει ενισχυμένο πλέγμα μέτρων ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί τυχόν επίθεση από άλλες κρατούμενες. 

Η 37χρονη εμμένει στην αθωότητά της και υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της.

Κολωνός: «Είναι η καλύτερη μάνα»

Στην αθωότητα της μητέρας πιστεύει και η πεθερά της, η οποία είναι η γυναίκα που μεγάλωνε ουσιαστικά τα οχτώ παιδιά της οικογένειας. 

«Είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου, τα τάιζε στο στόμα, τα φρόντιζε, δεν αληθεύει ότι εξέδιδε το παιδί. Την καταστρέψατε όλοι εσείς με αυτά που λέτε και κάθετε η κάθε κουτσομπόλα στη γειτονιά και τα αναπαράγει. Είναι η καλύτερη μάνα, είναι αθώα», είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνέχισε:

Κολωνός: «Τα λεφτά στη μητέρα μου»

«Να την αφήσουν ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Τα παιδιά της υποφέρουν. Την έχω στα χέρια μου από 17 χρονών, εγώ τη μεγάλωσα σαν παιδί μου και την ξέρω πολύ καλά».

Η γιαγιά χαρακτήρισε «τέρας» τον 53χρονο και είπε πως ήθελε να θάψει όλη την οικογένεια, ενώ πρόσθεσε ότι δε γίνεται να έχει κάνει τέτοιο κακό και να πιστεύουν τα ψέματα που λέει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top