Γλυκά Νερά: Η Λυδία είναι στις Φιλιππίνες - Πώς αντέδρασε ο πιλότος

«Είναι σε μία κατάσταση αγωνίας», ανέφερε ο δικηγόρος του στο star.gr

Γλυκά Νερά: Η Λυδία είναι στις Φιλιππίνες - Πώς αντέδρασε ο πιλότος

Ο πιλότος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχει πλέον πληροφορηθεί πως η κόρη του, η μικρή Λυδία έχει μεταβεί με τη γιαγιά της στις Φιλιππίνες και «είναι σε κατάσταση αγωνίας».

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο Star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη και τόνισε πως ο εντολέας του θέλει να βρεθεί μια καλή λύση όσον αφορά το παιδί και επιθυμεί οι δύο οικογένειες να είναι μονοιασμένες.

Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν

«Θεωρώ ότι ο εντολέας μου πράγματι είναι σε μία κατάσταση αγωνίας γιατί αφορά το παιδί του, αλλά αυτό το οποίο δηλώνει εξαρχής είναι ότι θέλει το καλύτερο δυνατόν για το παιδί, μια καλή λύση και τις οικογένειες να είναι μονοιασμένες. Τώρα από εκεί και πέρα νομίζω ό, τι και αν συμβεί θα ενημερώνεται άμεσα» περιέγραψε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

μπαμπης αναγνωστοπουλος καρολαιν

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται πλέον η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν

«Αυτό το οποίο γνωρίζω σίγουρα από τα δημοσιεύματα και από έγκυρες πληροφορίες είναι ότι πράγματι το παιδί έχει φύγει για την οικογένεια που είναι στις Φιλιππίνες. Το ζήτημα βέβαια είναι αν έχει μετοικήσει οριστικά ή είναι απλά μια επίσκεψη που αφορά την οικογένεια. Εάν έχει μετοικήσει οριστικά τίθενται πολλά ζητήματα γιατί στερείται και το δικαίωμα της επικοινωνίας η οικογένεια του εντολέως μου. Προφανώς αυτό πρέπει να λυθεί δια της δικαστικής οδού. Εάν έχει πάει απλά ως επίσκεψη για να τη δει και η οικογένεια που μένει στις Φιλιππίνες, δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα. Το θέμα θα πρέπει να λυθεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να υπάρχει μια έγκριτη λειτουργία όσον αφορά το παιδί και την επικοινωνία των οικογενειών».

«Θεωρώ πως δεν είχε ενημερωθεί για το ταξίδι η οικογένεια του πιλότου, όμως τώρα πλέον είναι ενήμερη και από τα δημοσιεύματα αλλά ενδεχομένως και από έταιρη πηγή που αφορά το νησί. Νομίζω ότι δεν τέθηκε ζήτημα σε καμία περίπτωση για να ταξιδέψει το παιδί. Το θέμα είναι αν είναι οριστικό το ταξίδι ή θα επιστρέψει. Εκεί γεννιούνται πολλά νομικά ζητήματα και σίγουρα τα ζητήματα της επικοινωνίας των οικογενειών» ανέφερε ο δικηγόρος του πιλότου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top