Πιερία: Τον αναζητούσαν για μέρες. Εμφανίστηκε ατάραχος και ζήτησε μπίρα

Ο ξενοδόχος έμεινε άναυδος όταν είδε τον 25χρονο

Πιερία:Άντρας που αγνοούνταν για μέρες εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο για μπύρα!

Άντρας που αγνοούνταν για τρεις ημέρες στην Πιερία και ήταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο και ζήτησε να πιει μπίρα!

Ο αγνοούμενος αποδείχθηκε πως δεν είχε ιδέα για το «θρίλερ» που παιζόταν με τους συγγενείς του, οι οποίοι αγωνιούσαν για εκείνον.

Πιερία: Λουόμενος εγκλωβίστηκε στη θάλασσα, λόγω της κακοκαιρίας

Ο 25χρονος Ούγγρος πήγε σε ξενοδοχείο να πιει μια μπύρα και ο ξενοδόχος έμεινε έκπληκτος. Τον αναγνώρισε αμέσως, αφού η υπόθεση είχε γίνει θέμα συζήτησης. 

Τον νεαρό αναζητούσαν εθελοντικές ομάδες ενώ ελικόπτερο «χτένιζε» την περιοχή στους Νέους Πόρους στην Πιερία, για να βρει τα ίχνη του.

Ο ξενοδόχος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων της Πιερίας μίλησε στο TV100 και περιέγραψε την εμπειρία του.

«Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή για ποιον πρόκειται. Ήταν η ώρα 01.30 τη νύχτα και βλέπω έξω από το παράθυρο έναν άνθρωπο να χτυπάει το παράθυρο. Τον πλησίασα και μου ζήτησε μια μπίρα. Εγώ είχα σκανάρει τη φωτογραφία του. Γνώριζα ποιος είναι» ανέφερε.

«Ήταν ευρεία η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Ελικόπτερα πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, διότι υπήρχε μια πληροφορία ότι μπήκε στη θάλασσα και δεν είχε βγει. Ψάχνανε από κάπου να πιαστούν όλοι κι αυτός τελικά σαν φάντης μπαστούνης και ζήτησε μια μπίρα! Δε βρισκόταν σε σύγχυση, αλλά του έπαιρνε κάποια δευτερόλεπτα για να μου δώσει τις απαντήσεις στα αγγλικά. Τον ρώτησα πού ήσουν; Όλοι σε ψάχνουν. Έπαιρνε κάποια δευτερόλεπτα για να μου απαντήσει, αλλά αυτά που έλεγε ήταν σωστά», κατέληξε ο ξενοδόχος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top