'Εχασε συνολικά 38.000 ευρώ για «μαϊμού» τροχαίο της κόρης του

Σε λίρες, κοσμήματα, μετρητά

Πώς οι επιτήδειοι εξαπατούν τους ηλικιωμένους / Ρεπορτάζ Star

Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένος από τον Βόλο που πανικοβλήθηκε όταν του τηλεφώνησαν για δήθεν τροχαίο της κόρης του, με αποτέλεσμα να χάσει μια μικρή περιουσία.

Θεσσαλονίκη: Από θύματα απάτης βρέθηκαν κατηγορούμενοι στη Γερμανία

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε θύμα απάτης στις αρχές Αυγούστου.

Ο 89χρονος Βολιώτης, τα έχασε όταν του τηλεφώνησε ένας άγνωστος που του είπε ότι η κόρη του είχε ατύχημα, και πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Του είπαν ότι έπρεπε να πληρώσει για να χειρουργηθεί η κόρη του το ποσό των 82.000 ευρώ!

Πάνω στην ταραχή του, ο 89χρονος πίστεψε τον άγνωστο, και του είπε να περάσει από το σπίτι για να του δώσει ό,τι είχε εκείνη την ώρα.

Προσοχή σε απάτη με mail που επικαλείται τη Europol και την ΕΛΑΣ

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας στον οποίο ο 89χρονος παρέδωσε χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας περίπου 30.000 ευρώ καθώς και 8.000 ευρώ σε μετρητά…

Όταν ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με την κόρη του και διαπίστωσε ότι ήταν καλά στην υγεία της, ήταν αργά, αφού ο  ο δράστης είχε εξαφανιστεί μαζί με τη λεία του.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία κατ’ αγνώστων για απάτη, ενώ η Εισαγγελία που παρέλαβε τη δικογραφία παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top