Κόρινθος: «Νιώθω τυχερή που μπορώ και σας μιλάω» - Συγκλονίζει η 28χρονη

«Όποια γυναίκα βιώνει τον ίδιο τρόμο να μιλήσει όσο είναι νωρίς»

Συγκλονίζει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Κορινθία, με 33χρονο άνδρα να απαγάγει, να ξυλοκοπεί και να βιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του. Τα όσα λέει η 28χρονη γυναίκα είναι γροθιά στο στομάχι. Όπως δηλώνει, νιώθει «ανακουφισμένη και ασφαλής με την προφυλάκιση» και καλεί τις γυναίκες να μιλήσουν «όσο είναι νωρίς».

Εφιάλτης στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησε, της έκαψε τα μαλλιά και τη βίασε

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κορινθία. Το 28χρονο θύμα της επίθεσης από τον εν διαστάσει σύζυγο, έκανε δηλώσεις στον ANT1 και Το Πρωινό. 

«Νιώθω ανακουφισμένη και ασφαλής με την προφυλάκιση. Νιώθω τυχερή που μπορώ και σας μιλάω και δεν ήμουν η επόμενη στη λίστα των θυμάτων», ήταν τα λόγια της 28χρονης. 

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιoσύνη. Θέλω να πω σε όποια γυναίκα βιώνει τον ίδιο τρόμο να μιλήσει όσο είναι νωρίς».
 

Στη φυλακή ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

Κορινθία: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Τα στοιχεία που ολοένα έρχονται στο φως είναι σοκαριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o κατηγορούμενος είπε στην 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο ώστε να μη μπορεί να παραστεί στη βάπτιση του δυόμιση ετών παιδιού τους.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: 

«Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω».

Φρίκη στην Κορινθία: «Ήθελε να με χτυπήσει πριν τη βάπτιση της κόρης μας»

περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κορινθία

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της νεαρής μητέρας, και στο παρελθόν είχαν υπάρξει επεισόδια, τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. 

Κόρινθος: Το χρονικό της απαγωγής και της κακοποίησης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 28χρονη, μόλις ο 33χρονος την είδε να επιστρέφει της επιτέθηκε και με τη βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητό της. Κάθισε στη θέση του οδηγού, την κλείδωσε μέσα και την οδήγησε κοντά στον Ισθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία, την υποχρέωσε να γδυθεί και απειλώντας την, της έβαλε φωτιά στα μαλλιά με έναν αναπτήρα.

Στη συνέχεια, τη μετέφερε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και στη συνέχεια την έδιωξε σε άσχημη κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top