Στη φυλακή ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

Η φρίκη που έζησε η κοπέλα στην Κορινθία

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 33χρονος που απήγαγε, βίασε και αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή την εν διαστάσει σύζυγό του στην Κορινθία.

Εφιάλτης στην Κόρινθο: Την ξυλοκόπησε, της έκαψε τα μαλλιά και τη βίασε

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν ο κατηγορούμενος φέρεται να έστησε καρτέρι στην 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι της στην Αλμυρή Κορινθίας.

Κόρινθος

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, μόλις την είδε  να επιστρέφει της επιτέθηκε και με τη βία την επιβίβασε στο αυτοκίνητό της. Κάθισε στη θέση του οδηγού, την κλείδωσε μέσα και την οδήγησε κοντά στον Ισθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Κόρινθος

Όταν ο 33χρονος έφτασε στον «προορισμό» του, σε μια ερημική τοποθεσία, υποχρέωσε την 28χρονη να γδυθεί και απειλώντας την, της έβαλε φωτιά στα μαλλιά με έναν αναπτήρα. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το korinthosTV, την οδήγησε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και στη συνέχεια την έδιωξε σε άσχημη κατάσταση.

Η κοπέλα σε κατάσταση πανικού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και κατήγγειλε τη φρίκη που έζησε. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Τελικά τον εντόπισε, τον συνέλαβε και τον οδήγησαν στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο.

Προφυλακιστέος ο 33χρονος για την απαγωγή και τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top