Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός παρασέρνει σκύλο και τον παρατάει

«Τον χτύπησε επίτηδες», λέει η ιδιοκτήτρια του Μπρούνο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων - Oδηγός αγροτικού αυτοκινήτου έσερνε άλογο στη Μύκονο / Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (4/9/'22)

Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μια οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο και τον παράτησε αιμόφυρτο.  Οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και ήδη ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Φρίκη στην Ήπειρο: Έσερνε γάιδαρο με το αγροτικό - Γέμισε αίματα ο δρόμος

Συγκεκριμένα,  σύμφωνα με το thestival.gr, ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο με τον αυτοκίνητό της και τον παράτησε αιμόφυρτο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού τον χτυπάει με το αυτοκίνητο, δε σταματάει για να δει την κατάσταση του ζώου, αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (30/9/22). Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους.

Παλεύει ο «Μπρούνο» να κρατηθεί στη ζωή

Ο πέντε μηνών σκύλος, ο «Μπρούνο», βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», είπε η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρισκόταν στην άκρη του δρόμου» είπε η ίδια.

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος της οδηγού

Στην άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης που αφορά σε τραυματισμό και εγκατάλειψη σκύλου από όχημα το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας.

Προηγήθηκε έγκληση που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού του εμπλεκόμενου οχήματος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για μια 58χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top