Φρίκη στην Ήπειρο: Έσερνε γάιδαρο με το αγροτικό - Γέμισε αίματα ο δρόμος

Άγρια κακοποίηση ζώου - Εξαφανισμένος ο οδηγός

Ήπειρος: Έσερνε Γάιδαρο Με Αμάξι - Γεμάτοι Αίματα Οι Δρόμοι

Φρίκη έχει προκαλέσει ένα άγριο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Ήπειρο. Ένας οδηγός αγροτικού έσερνε επί ένα χιλιόμετρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο έναν γάιδαρο, με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί και να αιμορραγεί.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας, μετά το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν. Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν έναν οδηγό αγροτικού να σέρνει ένα γαϊδουράκι με το αυτοκίνητο. Το ζώο αιμορραγούσε και το οδόστρωμα γέμισε αίματα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το epiruspost, o οδηγός σταμάτησε μόνο όταν βρήκε απέναντί τους τους κατοίκους του χωριού, που έσπευσαν να τον σταματήσουν και να βοηθήσουν το άτυχο ζώο που είχε γεμίσει αίματα.

Το γαϊδουράκι αποκαμωμένο και γεμάτο πληγές αφέθηκε στην άκρη του δρόμου με τον ίδιο να ισχυρίζεται στους κατοίκους που βρέθηκαν στο σημείο ότι δεν είχε… αντιληφθεί πως έσερνε το ζώο.

κακοποίηση γαϊδάρου Ήπειρος

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και φιλοζωικές οργανώσεις, όμως τόσο ο οδηγός όσο και το γαϊδουράκι παραμένουν άφαντοι.

Σε ανάρτησή του το φιλοζωικό σωματείο Ιωαννίνων Κι.Δι.Ζω., μέλη του οποίου βρέθηκαν στο Γραμμένο, αναφέρει: 

«Ψάχναμε το δύστυχο ζώο για ώρες μήπως και σταθεί δυνατό να το σώσουμε. Αντ΄αυτού βρήκαμε σπλάχνα από μεγάλο ζώο στην καρότσα του αγροτικού οχήματος να κατασπαράσσονται από πολλά εξαθλιωμένα σκυλιά έξω από τον στάβλο του».

Τα σπλάχνα έχουν μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top