Πολυτεχνειούπολη: «Εγώ και η κοπέλα μου δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά»

Τι υποστήριξε ο σύντροφος της δόκιμης αστυνομικού

Οι 16 συλληφθέντες από τα γεγονότα της Πολυτεχνειούπολης βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή σε μια μαραθώνια απολογία με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν πως είναι αθώοι. Για την εμπλοκή στα ναρκωτικά πολλοί από αυτούς ισχυρίστηκαν πως τα είχαν για προσωπική τους χρήση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει τι υποστήριξε στον ανακριτή ο σύντροφος της δόκιμη αστυνομικού.

«Με κάποιους από τους συγκατηγορούμενούς μου έχω φιλικές σχέσεις και μόνο αυτό. Ποτέ μου δεν έχω κάνει ούτε κάτι κακό, ούτε κάτι παράνομο. Η ζωή μου είναι σε τάξη και είμαι νόμιμος σε όλα. Εγώ και η κοπέλα μου δεν έχουμε καμία σχέση με όλα αυτά» ισχυρίστηκε.

Δοκιμη

Η ομάδα του «Έσκο» της Πολυτεχνειούπολης δρούσε σαν οργανωμένη μαφία, δε δίσταζε ακόμα και να πυροβολήσει κατά πολιτών.

Μιλώντας στα αλβανικά, ένα από τα μέλη του ΕΣΚΟ απείλησε τα τηλεοπτικά συνέργεια. Άλλο μέλος, κατά την μεταγωγή του κάνει με τα χέρια του το σχήμα του όπλου ενώ άλλος βρίζει χυδαία οπερατέρ και δημοσιογράφους.

Η ομάδα του Έσκο ακολουθούσε πιστά σε όλα τον αρχηγό τους και εκείνος απείλησε αστυνομικούς λίγα λεπτά πριν συλληφθεί .

«Ήρθατε να με πιάσετε και επειδή δεν με βρήκατε στην εστία, πιάσατε την κόρη μου, αν δεν την αφήσετε σε λίγο, θα σας κάψω ζωντανούς, θα πεθάνετε όλοι» είπε ο Έσκο στους αστυνομικούς.

«Έσκο»: Όπλα, συμμορίες και χλιδάτες διακοπές - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Στη συνέχεια ακολούθησε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς. Η μητέρα του Έσκο μάλιστα βλέποντας τον γιο της να πέφτει στο έδαφος, φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γροθιές. Ωστόσο η ίδια κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τις σωματικές βλάβες που όπως καταγγέλλει υπέστη από τις αστυνομικές δυνάμεις .

«Η μητέρα μπήκε στη μέση όταν πυροβολήθηκε ο γιός της και σωριάστηκε στο έδαφος , παρακαλώντας την αστυνομικό  ‘Σκότωσε εμένα καλύτερα άσε τον γιό μου να ζήσει’» περιγράφει η δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου Έσκο μιλώντας στο Star.

Χθες ομάδα έξι ατόμων είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Ερυθρό Σταυρό, οπού νοσηλεύεται ο Έσκο φρουρούμενος. Όταν τους προσέγγισαν οι αστυνομικοί, τράπηκαν σε φυγή και προήχθη μόνο ένα άτομο. Δήλωσε θείος του κακοποιού και πατέρας του περιβόητου εγκληματία με το παρατσούκλι «Τίτι».

Ζωγράφου: «'Εφοδος» συγγενών του «Έσκο» στον Ερυθρό Σταυρό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top