Φαίη Μπακογιώργου: «Μόνο τη μάνα της κατηγορούσε. Την έδιωχνε από το σπίτι»

«Την άφηνε νηστική» - Τι αποκάλυψε η μητέρα της κολλητής της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε η Φαίη Μπακογιώργου, η 22χρονη έγκυος που είχε βρεθεί νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτα. Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρία, είχε εκδιωχθεί από το σπίτι της και είχε ζητήσει βοήθεια από την οικογένεια φίλη της, ενώ φέρεται να ήταν ερωτευμένη με έναν 65χρονο άνδρα.

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Ήταν ένα αγρίμι, θα βρω την αλήθεια»

Νέα στοιχεία για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης της 22χρονης έφερε στο φως η μαρτυρία της μητέρας πολύ καλής φίλης της Φαίης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Ο πατέρας μου ξέρει ποιος την σκότωσε»

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, η μητέρα της κοπέλας την έδιωχνε από το σπίτι και έβρισκε καταφύγιο στο δικό τους όταν πεινούσε, με τα μωρά της αγκαλιά. Την τάιζαν και της έδιναν χρήματα για να επιβιώνει. «Όταν είχε πρωτοέρθει στο σπίτι μας, η Φαίη είχε τα δύο μωρά της. Ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί και από τους γονείς και από την κοινωνία. Δεν την έχω δει ποτέ χτυπημένη», είπε και πρόσθεσε πώς κατηγορούσε τη μητέρα της:

Η Φαίη ποτέ δεν κατηγόρησε τον πατέρα της, παρά μόνο τη μητέρα της. Έλεγε ότι τη χτυπάει και ότι δεν την αφήνει να φάει. Ερχόταν εδώ και τη βοηθούσα. Μου είχε πει πολλές φορές τι περνάει.

Ακόμα, η γυναίκα αποκάλυψε ακόμη ότι η Φαίη της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε σχέση με έναν άνδρα 65 ετών ονόματι Μπάμπης που διατηρούσε συνεργείου καθαρισμού. Παρόλο που την είχε συμβουλεύσει ότι είναι πολύ μεγάλος για εκείνη, αυτή έλεγε ότι τον αγαπούσε και ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Φαίη Μπακογιώργου

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της φίλης της Φαίης, ο οποίος δουλεύει στο Ιπποκράτειο. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι είχε πάει στο νοσοκομείο με σημάδια κακοποίησης και μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα. Έδειχνε φοβισμένη και δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιος την είχε χτυπήσει. Όταν τη ρώτησε γιατί δεν πάει στο σπίτι της, εκείνη ήταν αρνητική και δεν ήθελε να επιστρέψει εκεί.

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»

Μητέρα Φαίης: «Δεν τη χτυπούσα ούτε την έδιωξα ποτέ»

Από την πλευρά της, η μητέρα της Φαίης διέψευσε τις πληροφορίες μιλώντας στην εκπομπή. Ισχυρίστηκε ότι η Φαίη δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι με τα παιδιά της και ότι δεν είχε ποτέ φίλες. 

Διέψευσε ότι χτυπούσε τη Φαίη και υποστήριξε ότι η κόρη της δολοφονήθηκε και ότι υποπτεύεται βάσει γεγονότων ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος της. «Γνωρίζω εμμέσως πλην σαφώς ποιος είναι ο δολοφόνος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι έχει ενημερώσει την αστυνομία. 

Ωστόσο, η δικηγόρος του πατέρα της 22χρονης, η Βούλα Δημητριάδου, διέψευσε τους ισχυρισμούς της μητέρας, λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει στις Αρχές τις υποψίες της για τον ενδεχόμενο δολοφόνο της Φαίης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top