Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Ήταν ένα αγρίμι, θα βρω την αλήθεια»

«Αν μπορούσα θα σκότωνα τον πρώην σύζυγό μου», είπε η μητέρα της 22χρονης

Για πρώτη φορά η μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου, της 22χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με μια κουβέρτα «έσπασε» τη σιωπή της και αποκάλυψε τι συνέβη τη μέρα που εξαφανίστηκε η κόρη της. 

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Ο πατέρας μου ξέρει ποιος την σκότωσε»

«Η Φαίη ήταν ένα αγρίμι. Εκείνη τη μέρα γύρισα από τη δουλειά και της πρότεινα να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε μια βόλτα. Την ώρα που ετοίμαζα τα παιδιά, με ρώτησε η άλλη μου η κόρη πού ήταν η Φαίη. Της είπα ότι ήταν στο δωμάτιο, αλλά εκείνη μου είπε ότι δεν ήταν. Βγήκα στο χωλ και είδα την εξώπορτα ανοιχτή. Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου», είπε η μητέρα της 22χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Φαίη Μπακογιώργου 1

Η Φαίη Μπακογιώργου

Διέψευσε ότι η γυναίκα που τις φιλοξενούσε κακοποιούσε τη Φαίη και τα παιδιά της και επανέλαβε ότι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε δε θα το επέτρεπε. 

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»

«Αυτός που κακοποιούσε τα παιδιά μου ήταν ο πατέρας τους. Ανάθεμά την ώρα που τον γνώρισα. Εκείνος μας πέταξε τρεις φορές στον δρόμο. Αν μπορούσα θα σκότωνα τον πρώην σύζυγό μου», είπε. 

Φαίη Μπακογιώργου 2

Η μητέρα της Φαίης είπε πως τη μέρα που εξαφανίστηκε άνοιξε ξαφνικά την πόρτα κι έφυγε από το σπίτι

Η μητέρα της Φαίης επιβεβαίωσε και όσα είχε πει η άλλη της κόρη για τις απειλές που δεχόταν η 22χρονη, αλλά και όλη η οικογένεια από τον πρώτο σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί. 

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Η αδελφή της την κακοποιούσε και την εξέδιδε»

«Απειλούσε τη Φαίη και την άλλη μου την κόρη. Έδινε μέχρι και ναρκωτικά στο κορίτσι μου για να τα πουλάει. Έφυγε εκείνη τη μέρα το παιδί μου, μού πήραν και τα εγγόνια μου και είναι σαν να μου έχουν κοπεί και τα τέσσερα άκρα μου. Την έψαξα παντού, δήλωσα την εξαφάνισή της, πήγα σε όλα τα νοσοκομεία, εκτός από αυτό στο οποίο τελικά βρισκόταν νεκρή», συνέχισε η μητέρα και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να έρθει στο φως η αλήθεια για τον θάνατο της Φαίης. 

Μαρτυρίες για τη νεκρή έγκυο - «Ήταν βασανισμένη, χτυπημένη άσχημα»

Τέλος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρώην συζύγου της, χαρακτηρίζοντάς τον τζογαδόρο και κακοποιητή. 

Άγιος Παντελεήμονας: Θρίλερ με 22χρονη έγκυο που είχε βρεθεί νεκρή

«Τη γυναίκα που της έχει κάνει μήνυση την είχε πλησιάσει για να της φάει χρήματα. Εμένα με έχει καταχρεώσει και δεν το ήξερα. Ακόμα και τον άνδρα που απειλούσε τη Φαίη τον είχε πλησιάσει για να πάρει λεφτά. Να σταματήσει να μιλάει και να κάνει δήθεν ότι στενοχωριέται. Εγώ ανεβαίνω έναν Γολγοθά από τότε που έφυγε η Φαίη, όχι εκείνος», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top