Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Ο πατέρας μου ξέρει ποιος την σκότωσε»

Τι υποστηρίζει η μητέρα και η αδελφή της 22χρονης εγκύου

Για πρώτη φορά η αδελφή και η μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου, της εγκύου που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με μια κουβέρτα στον Άγιο Παντελεήμονα, «έσπασαν» τη σιωπή τους για τον θάνατό της. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδελφή της 22χρονης έστρεψε τα βέλη της στον πατέρα της, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα και ότι διαβάλλει την ίδια και τη μητέρα της. 

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»

«Ο πατέρας μου να σταματήσει τα ψέματα και να πει ποιος είναι ο δολοφόνος της Φαίης. Ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και “μάσαγε” από αυτόν. Να μην εμφανίζεται ότι ενδιαφέρεται για την αδελφή μου. Όταν την έδερνε δεν τη σκεφτόταν;», είπε. 

Φαίη Μπακογιώργου 1

Η Φαίη Μπακογιώργου

Μάλιστα, η δικηγόρος του πατέρα, Β. Δημητριάδου, αποκάλυψε πως η αδελφή της Φαίης υπονοεί ότι δολοφόνος είναι ένας από τους πατέρες των παιδιών της. 

Το ίδιο φαίνεται να υπονόησε και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Όπως ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφος της εγκύου την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Η αδελφή της την κακοποιούσε και την εξέδιδε»

«Έπαιρνε τηλέφωνο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη Φαίη και τα παιδιά της, γιατί δεν τους ήθελε», είπε. 

Φαίη Μπακογιώργου 2

Η αδελφή της Φαίης υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους γέρει τον δολοφόνο

Η μητέρα είπε πως η γυναίκα που τους φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της, φρόντιζε τη Φαίη κι είχαν πολύ καλή σχέση. Πολλές φορές, όμως, η 22χρονη επέστρεφε στο σπίτι χτυπημένη άσχημα με σημάδια σε όλο της το κορμί και το πρόσωπο, αλλά δεν έλεγε ποτέ τι της είχε συμβεί. 

Μαρτυρίες για τη νεκρή έγκυο - «Ήταν βασανισμένη, χτυπημένη άσχημα»

Υποστήριξε ακόμα ότι η κόρη της ήταν χρήστης ναρκωτικών, ότι πολλές φορές χτυπούσε την ίδια και της έπαιρνε τα λεφτά για να εξασφαλίσει τη δόση της. Πρόσθεσε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που επαιτούσε και εκδιδόταν. 

Φαίη Μπακογιώργου 3

Η μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου υποστήριξε ότι η 22χρονη ήταν χρήστρια ναρκωτικών και γι' αυτό εκδιδόταν

Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τη δικηγόρο του πατέρα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Φαίης ήταν καθαρές και δεν είχαν δείξει χρήση ναρκωτικών ουσιών. 

Άγιος Παντελεήμονας: Θρίλερ με 22χρονη έγκυο που είχε βρεθεί νεκρή

Και οι δύο γυναίκες επιμένουν ότι τόσο εκείνες, όσο και η γυναίκα που τις φιλοξενούσε δεν είχαν κάνει ποτέ κακό στην 22χρονη και πως ο μοναδικός λόγος που καβγάδιζαν ήταν γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών, εξαφανιζόταν και παρατούσε τα παιδιά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top