H Γεωργία Μπίκα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

H Γεωργία Μπίκα προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων προσφεύγει η Γεωργία Μπίκα, μετά την απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την αίτηση για άσκηση αναίρεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο απαλλάσσει τον 27χρονο από την κατηγορία βιασμού.

Τα δάκρυα της Γεωργίας Μπίκα – Θα προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, η Γεωργία Μπίκα ανέφερε για την απόφαση να μπει η υπόθεση στο αρχείο:

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για να αποδείξω το βιασμό.

«Γνωρίζουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τη δικαιοσύνη της πατρίδας μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα» σχολίασε ο δικηγόρος της Γεωργίας, Νίκος Διαλυνάς στο ThessToday.gr και πρόσθεσε πως η υπόθεση, μετά την εξάντληση όλων των εγχώριων ένδικων μέσων, πλέον παίρνει τον δρόμο του εξωτερικού:

Κι αυτά τα οποία απεφάνθη η ελληνική δικαιοσύνη, δυστυχώς θα κριθούν και θα διαβαστούν από Ευρωπαίους δικαστές κι όχι μόνο, καθώς υπάρχει αντίστοιχη επιτροπή στον ΟΗΕ, όπου πολύ σύντομα θα μεταβούμε.

Γεωργία Μπίκα

Η Γεωργία Μπίκα μαζί με τον δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και με ποιους, όπως και πώς κινούνται. Με βάση τα δεδομένα κι εντελώς ψύχραιμοι συνεχίζουμε μέχρι το τέλος», επεσήμανε ο γνωστός δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με βούλευμά του είχε απαλλάξει τον 27χρονο από την κατηγορία των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Η Γεωργία Μπίκα είχε προσφύγει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top