Τα δάκρυα της Γεωργίας Μπίκα – Θα προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Ο 27χρονος επιχειρηματίας είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες

Θα προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Γεωργία Μπίκα (Ανέστης Συμεωνίδης)

Με κλάματα αποχώρησε από τον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα, η οποία ζήτησε να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της.

γεωργία μπίκα κλάμα

Η Γεωργία Μπίκα κατά την αποχώρησή της

«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρέλαβε την αίτηση, τη χρέωσε σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου οπότε πλέον έχει κινηθεί η όλη διαδικασία και θα αναμένουμε την κρίση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε δέκα μέρες περίπου» εξήγησε ο δικηγόρος της.

Νωρίτερα η Γεωργία Μπίκα είχε κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή το δίκιο ποτέ δε χάνεται και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω πως θα το πάω μέχρι τέλους. Τα στοιχεία τα έχω, έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. […] Έχω ακόμα ελπίδα στην Ελλάδα και υποστηρίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η ελληνική δικαιοσύνη σίγουρα θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με τα όσα μέσα έχω».

Τι δήλωσε για το βούλευμα η Γεωργία Μπίκα/ Βίντεο star.gr, Ανέστης Συμεωνίδης

«Το βούλευμα γράφει ότι λόγω του ότι φορούσα ψηλοτάκουνα εκείνη την ημέρα δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν που είναι αποδεικτικά στοιχεία επίσημα και υπάρχουν μέσα στη δικογραφία, δείχνει τη στιγμή που πηγαίνω, ότι περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου, παραπατάω, που πάει να πει πως δε φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασής μου», υπογράμμισε η Γεωργία Μπίκα.

Δηλώσεις έκανε και ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα/ Βίντεο star.gr, Ανέστης Συμεωνίδης

Η 24χρονη είχε καταγγείλει πως την παραμονή Πρωτοχρονιάς είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Η Γεωργία Μπίκα αποχωρεί από τον Άρειο Πάγο/ Βίντεο star.gr, Ανέστης Συμεωνίδης

Η ίδια ζήτησε να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. 

γεωργία μπίκα

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα/ Φωτογραφία: Intimenews

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: Το σκεπτικό της εισαγγελέα για την απαλλαγή του καταγγελόμενου

«Στις 110 σελίδες του βουλεύματος, οι τρεις γυναίκες δικαστές εξήγησαν το σκεπτικό της απόφασής τους να απαλλάξουν τον 27χρονο από την κατηγορία του βιασμού της Γεωργίας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

γεωργία μπίκα άρειος πάγος

Ψευδή χαρακτήρισε την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα η εισαγγελέας στο βούλευμα/ Φωτογραφία: Intimenews

Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top