Θεσσαλονίκη: Στο Star η 39χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο on camera

«Θέλω να βρεθεί και να πληρώσει»

Σε σοκ η άτυχη γυναίκα - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία εργαζόμενη μητέρα, λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της. Ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη την παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και την εγκατέλειψε. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Η άτυχη γυναίκα μίλησε μέσα από το νοσοκομείο αποκλειστικά στο Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου.

«Είμαι σε σοκ δεν έχω συνέλθει ακόμη. Πονάω πολύ, έχω χτυπήσει στα πόδια στο κεφάλι πονάω», αμνέφερε η άτυχη γυναίκα. 

Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περιγράφει η 39χρονη την περιπέτεια που έζησε νωρίς το πρωί, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή του ΑΝΤ-1 "Καλημέρα Ελλάδα".

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε γυναίκα ζωντανά στο «Καλημέρα Ελλάδα»

«Πήγαινα στη δουλειά μου, είμαι νοσηλεύτρια στο ΑΧΕΠΑ. Κατέβηκα από το λεωφορείο και διέσχισα τη διάβαση. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, ευτυχώς που με τράβηξε η κυρία που ήτανε δίπλα μου αλλιώς θα με είχε σκοτώσει, έτρεχε πολύ»

Η 39χρονη γυναίκα διέσχιζε διάβαση επί της Εγνατίας οδού απέναντι από την εμπορική πύλη της έκθεσης και πριν προλάβει να πατήσει στο πεζοδρόμιο παρασύρθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

τροχαίο θεσσαλονίκη

Η  γυναίκα, που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε με κατάγματα στα πόδια στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Απορώ πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θέλω να βρεθεί θέλω να πληρώσει» καταλήγει η 39χρονη ενώ η αστυνομία  έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top