Κρυονέρι: Παραδόθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor που ήθελε να αυτοκτονήσει

Βρισκόταν από χθες κλειδωμένος στην τουαλέτα του δεύτερου ορόφου

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος είχε κλειστεί στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Πάνος Αργιανίδης: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι - Γκρίζαρε και «φούσκωσε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην παίκτης του γνωστού reality είχε κλειστεί από το βράδυ της Δευτέρας σε τουαλέτα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου κι απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν ήταν ένοπλος και πιθανόν να είχε υποστεί κρίση πανικού.

Το περιστατικό έληξε όταν μπήκαν άνδρες των ΟΠΚΕ και έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας. Όσο ήταν κλειδωμένος μέσα στην τουαλέτα, ο πρώην παίκτης του reality πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς για να τους απωθήσει.

Απασφάλισε ο Αργιανίδης: Δε θέλω να δίνω αξία στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο πρώην παίκτης του Survivor, εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτιρίου.

Στο Α.Τ Διονύσου προσήλθε και υπάλληλος της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, για να προσφέρει βοήθεια, αν χρειαστεί - βίντεο star.gr

Στο σημείο έσπευσε η οικογένειά του, αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ. ΑΣ, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον μεταπείσει και παραδόθηκε στις αρχές. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Α.Τ Διονύσου. Μαζί του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο ιερέας πατέρας του.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top