Απασφάλισε ο Αργιανίδης: Δε θέλω να δίνω αξία στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιατί έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Ντάνο;

Τον Πάνο Αργιανίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor», όπου νικητής είχε αναδειχτεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαι κοντά σε συμφωνία για σίριαλ και όχι ριάλιτι»

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Ντάνο. Γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που και οι δυο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του παιχνιδιού. «Εγώ οργάνωσα στην ψηφοφορία να διώξουμε τον Γιώργο και να τον στείλουμε στους διάσημους. Με τα παιδιά ήμασταν μαζί περίπου δυο μήνες πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ κοντά σαν παρέα, ο Γιώργος ήταν πιο μακριά μας, ήταν κοντά στην παραγωγή για δικούς του λόγους. Ο Γιώργος ψηφίστηκε από εμάς για να φύγει γιατί ήταν πιο απόμακρος», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ψήνει βασιλόπιτες στον φούρνο του θείου του

 

Πάνος Αργιανίδης: Αγνώριστος ο «μάνατζερ ράγκμπι» του Survivor

Στη συνέχεια, μίλησε με ακόμα πιο σκληρά λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Επειδή συζητάμε συνέχεια για τον Γιώργο, εγώ δε θέλω να δίνω αξία σε ανθρώπους που είναι λάθος πρότυπα για τους νέους. Θεωρείς ότι οι επιλογές του Γιώργου, όντας το πιο πολυδιαφημιζόμενο άτομο εκείνη την περίοδο, πάνω ακόμα και από τον Τσίπρα, είναι σωστή επιλογή να γίνει ηθοποιός ή να βγάλει ένα βιβλίο; Δεν ήταν δική του επιλογή. Τα δικά σου θέλω είναι πριν γίνεις γνωστός. Όταν μπεις σε έναν περίγυρο, σε συμβουλεύουν».

 

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top