Πάνος Αργιανίδης: Αγνώριστος ο μάνατζερ ράγκμπι - Γκρίζαρε και «φούσκωσε»!

Πώς είναι σήμερα ο παίκτης του Survivor 2017

Δείτε τον Πάνο Αργιανίδη να γυμνάζεται

«Συστήθηκε» στο ευρύ κοινό μέσα από το Survivor του 2017 και άφησε το στίγμα του στο ριάλιτι επιβίωσης με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αλλά και τα συνεχή ατυχήματα που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη, γνωστό και ως μάνατζερ ράγκμπι.

Το 2021, ο Πάνος Αργιανίδης συνεχίζει να ασχολείται με τον αθλητισμό και το ράγκμπι και είναι πια αγνώριστος. Τα μαλλιά και τα μούσια του έχουν «γκριζάρει» και του προσθέτουν γοητεία, ενώ το σώμα του είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που βλέπαμε στην τηλεόραση  τέσσερα χρόνια πριν.. Ο μάνατζερ ράγκμπι έχει γίνει «τούμπανο», καθώς γυμνάζεται καθημερινά.

SURVIVOR 2017 ΑΡΓΙΑΝΙΔΗΣ

Πάνος αργιανίδης αγνώριστος

πάνος αργιανίδης

Ο ίδιος μάλιστα, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στο Instagram, στις οποίες δεν παραλείπει να δείχνει τους κοιλιακούς του, ενώ και σε πρόσφατη έξοδό του σε εγκαίνεια κομμωτηρίου ήταν σχεδόν αγνώριστος.

πάνος αργιανίδης μάνατζερ ράγκμπι

Αγνώριστος ο Αργιανίδης σε πρόσφατη δημόσια έξοδό του/ NDP

Πάνος Αργιανίδης: Η περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο

Ο Πάνος Αργιανίδης είχε μία περιπέτεια με τον καρκίνο, όμως κατάφερε να βγει νικητής και πιο δυνατός από ποτέ.

«Όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο κανείς δεν ήξερε την περιπέτεια της υγείας μου, γιατί δεν ήθελα ούτε εγώ να το χρησιμοποιήσω. Το σώμα μου δεν μπορούσε να λειτουργήσει αφού είχε καεί όλος ο μυϊκός ιστός, για αυτό και οι τραυματισμοί ήρθαν πολύ γρήγορα μέσα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να ξέρω το γιατί. Για να μπορέσω να λειτουργήσω μέσα στο παιχνίδι, οι γιατροί της παραγωγής πριν από κάθε αγώνισμα μου χορηγούσαν ενέσεις, έτσι ώστε να μη νιώθω τον πόνο», είπε πει σε συνέντευξή του.

«Κάθε έξι μήνες πλέον κάνω κυστεοσκόπηση, η οποία είναι μια επώδυνη διαδικασία. Ουσιαστικά, η διαδικασία είναι ότι μπαίνει ένας τεράστιος σωλήνας μέσα από την ουρήθρα φτάνοντας μέχρι τον προστάτη, όπου γίνεται έγχυση του φαρμάκου για προληπτικούς λόγους. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, απλά γίνεται για προληπτικούς λόγους», είχε εξομολογηθεί στην εφημερίδα «On Time» ο Πάνος Αργιανίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top