Μυτιλήνη: Έκαψε το μαγαζί και το σπίτι του αδελφού του – Ένας νεκρός

«Ο αδελφός μου είχε μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου»

Σοκαριστική η ιστορία των δύο αδελφών - Βίντεο από ΑΝΤ1

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Πολιχνίτο Λέσβου όπου ένας άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο στο μαγαζί του αδελφού του και έβαλε φωτιά ενώ νωρίτερα είχε κάψει το σπίτι και το αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Stonisi.gr ο δράστης της επίθεσης ενδεχομένως να είναι νεκρός

Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και το σπίτι στην ίδια περιοχή. Ο άνδρας έβαλε φωτιά και στο αυτοκίνητο του αδελφού του όταν έκαψε το σπίτι του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου, σύμφωνα με πληροφορίες, και εισέβαλλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδελφός του στην ίδια περιοχή.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο κατάστημα και ανέσυραν σορό άνδρα που εικάζεται πως πρόκειται για τον ίδιο τον δράστη. 

Φωτιά Λέσβος με νεκρό

Στιγμιότυπο από το σημείο (Φωτογραφίες από  Stonisi.gr)

Ο ιδιοκτήτης του κατασήματος μίλησε στο Stonisi.gr και περιέγραψε συγκλονισμένος όσα βίωσε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. Έβαλε φωτιά στο σπίτι και το μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς, πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστευτα όλα αυτά».

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής, ο οποίος μένει κοντά στο σημείο, ανέφερε πως «Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, ειδοποιήσαμε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική. Η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα και σπίτια, διότι ήταν εντός του οικισμού.

Είναι μια τραγική κατάσταση και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νεκρός στο αυτοκίνητο, δεν ξέρουμε αν είναι ο δράστης ή κάποιος άλλος, περιμένουμε να γίνει ο απεγκλωβισμός».

Φωτιά μυτιλήνη με νεκρό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top