Ρόδος:Της έκανε ιδιαίτερα και ασελγούσε εις βάρος της-Καταγγελία μαθήτριας

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα καθηγητής, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες

Μάστιγα οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Γονείς κατήγγειλαν τον σύντροφο της 55χρονης γιαγιάς, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά τους / Βίντεο Star

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, και μάλιστα από εκπαιδευτικό, έρχεται στην επιφάνεια, στη Ρόδο, με το θέμα να απασχολεί τις Αρχές.

Βίαζε τα εγγόνια της και η γιαγιά παρακολουθούσε - Η καταγγελία των γονιών

Έρευνα για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου από εκπαιδευτικό θετικών επιστημών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Ρόδο διεξάγει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας, κατόπιν αναφοράς συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε καθηγήτρια του Γυμνασίου στο οποίο φοιτούσε - στη συνέχεια και στη μητέρα της - ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της κατά την διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που της παρέδιδε στο σπίτι, όπου διαμένει με τους γονείς της, ενώ φοιτούσε στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού.

Ρόδος: 16χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της

Σύμφωνα με το κορίτσι, οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.

Καθηγήτρια της, η οποία είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της, την προσέγγισε και άκουσε έκπληκτη από τα χείλη του παιδιού το μυστικό που έκρυβε ακόμα και από τους γονείς της. Το κορίτσι, μάλιστα, αποφάσισε να μη συνεχίσει τη φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.

Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και διοικητική έρευνα.

Φρίκη στη Ρόδο: Νονά φέρεται να ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της

Ο εκπαιδευτικός, από την πλευρά του, αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στο σπίτι, παρουσία των γονέων της.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι θεωρεί αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι ασελγούσε στο παιδί και ισχυρίζεται ότι όταν οι γονείς του τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παρέδιδε τον σταμάτησαν, χωρίς να αντιλαμβάνεται γιατί πλέον τον έχει στοχοποιήσει το παιδί.

Καθηγήτρια κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή της στο σχολείο επί τρία χρόνια

Σημειώνεται, ότι ταυτόχρονα «τρέχει» σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου προκαταρκτική διοικητική έρευνα που έχει ανατεθεί σε γνωστό εκπαιδευτικό της Ρόδου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως και πειθαρχικώς διωκόμενων πράξεων συμπεριλαμβανομένης και της παροχής ιδιαίτερων μαθημάτων έναντι αμοιβής σε παιδιά κατά παράβαση του δημοσιουπαλληλικού κώδικα των καθηγητών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top