Ρόδος: 16χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της

Ποινικές διώξεις στον πατέρα από την Εισαγγελέα

Ρόδος: 16χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού και αιμομιξίας σε έναν πατέρα που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr η υπόθεση κινήθηκε την 31η Μαρτίου 2022 μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της πόλεως Ρόδου για την κακοποίηση της 16χρονης.

Η μαθήτρια είχε αποκαλύψει σε μια εργαζόμενη στο κυλικείου του σχολείου πως βιάστηκε από τον πατέρα της πριν από 10 ημέρες.

Η εργαζόμενη ενημέρωσε την υποδιευθύντρια του σχολείου και η μαθήτρια επανέλαβε την καταγγελία της. 

Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τον βιασμό 32χρονης

Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενήργησε έρευνα. Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κόρης της. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. 

Βιασμός Σέριφος: «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» - Το προφίλ των δραστών

Έχει εκδοθεί διάταξη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για την απομάκρυνση της ανήλικης από την οικία της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση της μεταξύ υπαιτίου και θύματος επικοινωνίας.

Ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί καθ’ ολοκληρία τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι στο παρελθόν το παιδί του είχε δεχτεί έντονο bullying σε σχολείο της Ελλάδας από συμμαθητές της.

Θρίλερ με τον βιασμό τουρίστριας στην Κρήτη: «Δεν το έκανε ο πατέρας μου»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top