Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τον βιασμό 32χρονης

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της» υποστήριξε

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή Ρέθυμνου ο 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μια γυναίκας η οποία επισκέφθηκε για διακοπές τα Ανώγεια στην Κρήτη. Κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος αρνείται πως βίασε την κοπέλα και υποστηρίζει πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Ανώγεια: Δύο συλλήψεις για τον βιασμό μιας 32χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Καλοκύρη στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί τόσο οι συγγενείς του από τα Ανώγεια, όσο και διαμαρτυρόμενοι που κρατούσαν πανό  για συμπαράσταση στα θύματα βιασμού και κακοποίησης.

Βιασμός Ανώγεια

Ο 33χρονος φέρεται ότι την Κυριακή βίασε μια κοπέλα η οποία ήταν μαζί με τον σύντροφο της στο νησί για διακοπές. Το ζευγάρι μέθυσε,  όπως υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο σύντροφος της 32χρονης κοπέλας ήταν ανήμπορος να τη βοηθήσει και ο φερόμενος δράστης  προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο κέντρο υγείας. Έτσι κι έγινε, αλλά οι γιατροί  του κέντρου διαπίστωσαν ότι το κορίτσι έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο νεαρός από τα Ανώγεια, αρνείται ότι βίασε την κοπέλα και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top