Φρίκη στη Ρόδο: Νονά φέρεται να ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της

Πρόκειται για ένα αγόρι κι ένα κορίτσι πέντε ετών

Νονά φέρεται να ασελγούσε στα δίδυμα βαφτιστήρια της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, καθώς μία νονά κατηγορείται πως ασέλγησε στα δίδυμα βαφτιστήρια της, ηλικίας πέντε ετών.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με διάταξη που εξέδωσε αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια των δύο δίδυμων αδελφών από τους γονείς τους.

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης

Επιπλέον η εισαγγελική διάταξη απαγορεύει τη συναναστροφή των παιδιών με την 55χρονη νονά τους με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Η επιμέλεια έχει ανατεθεί σε συγγενή τους.

Τα λόγια των παιδιών, ενός αγορίου και ενός κοριτσιού, κίνησαν τις υποψίες της δασκάλας τους, που ζήτησε βοήθεια.

Τα δίδυμα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου και ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων πως η νονά τους τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό, ότι ασελγούσε εις βάρος του ενώ περιέγραψαν και άλλες φρικιαστικές πράξεις.

«Δεν το λέμε ούτε στη μαμά»: Νηπιαγωγός στην Καβάλα ασελγούσε σε παιδιά

Σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μέχρι στιγμής από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δε βρέθηκαν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Συνήγορος 55χρονης: «Κάποιος έχει βάλει τα παιδιά να πουν αυτά τα φρικτά ψέμματα»

Ο συνήγορος της γυναίκας, Στέλιος Αλεξανδρής ανέφερε πως «η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή. Από την αρχή εμείς δηλώσαμε ξεκάθαρα και κρυστάλλινα ποια είναι η θέση μας στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου. Δεν υπάρχει κανένα εύρημα που να την εμπλέκει και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος για να δούμε ποιος είναι αυτός ο σατανικός άνθρωπος που προσπαθεί να περάσει στα παιδιά τέτοιες ψεύτικες εικόνες και φαντασιώσεις.»

«Θεωρούμε ότι η δική μας η πλευρά δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή. Έχουμε καταθέσει στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου τις απόψεις μας για το ζήτημα. Πιστεύουμε ότι κάποιος έχει βάλει τα παιδιά να πουν αυτά τα φρικτά ψέματα και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος για να βρούμε την αλήθεια» κατέληξε ο κ. Αλεξανδρής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top