Λέσβος: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης

Οδηγείται στις φυλακές

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης αθλήτριας στη Λέσβο.

Λέσβος: «Δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της 14χρονης. Είχαν σχέση»

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Κατά την είσοδό του αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Λέσβος: Καταγγελία και από δεύτερη ανήλικη για ασέλγεια από τον αστυνομικό

αστυνομικός κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Λέσβος - κατηγορούμενος αστυνομικός για βιασμό ανήλικης

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του αστυνομικού υποστήριξε πως «δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της 14χρονης».

Λέσβος: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης

«Μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα, λοιπόν, να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου. Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Πρόσθεσε, δε, ότι υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη του με την καταγγέλλουσα που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς του εντολέα του.

Θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας,Σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», συμπλήρωσε, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Νέα της Λέσβου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top