Λέσβος: Καταγγελία και από δεύτερη ανήλικη για ασέλγεια από τον αστυνομικό

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο προπονητής βόλεϊ

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στη Λέσβο.

Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν και προπονητής βόλεϊ, εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών συνοδευόμενος από δικηγόρο των Αθηνών, μετά από την παραίτηση του δικηγόρου του από τη Μυτιλήνη. Κανένας δικηγόρος από το νησί δε δέχθηκε να τον αναλάβει. 

αστυνομικός Λέσβος

Ο 53χρονος ήταν προπονητής της 14χρονης σε ομάδα βόλεϊ του νησιού

Χθες το πρωί κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια σημειώθηκε ένταση, καθώς η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα του άρχισε να του φωνάζει «τι σου ‘κανε το μωρό μου παιδεραστή;».

μητέρα 14χρονης

Η μητέρα της 14χρονης ξέσπασε χθες βλέποντας τον 53χρονο αστυνομικό έξω από τα δικαστήρια Λέσβου

Η μητέρα της μικρής ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι ο 53χρονος προπονητής εκβίαζε την κόρη της να μη μιλήσει για όλα όσα της έκανε από τον περασμένο Ιανουάριο. 

Χθες, μετά από εισαγγελική εντολή, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή. 

Ο αστυνομικός που βίασε 14χρονη στη Λέσβο

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη στη Λέσβο

Την ίδια ώρα τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργούν προανάκριση και για τη δεύτερη καταγγελία εναντίον του αστυνομικού, σύμφωνα με την οποία φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος μιας ακόμα ανήλικης. 

Γονείς των αθλητριών που προπονούσε ανέφεραν πως ήταν ένας ανοιχτός άνθρωπος, που δεν είχε δώσει την εντύπωση ότι ξεπερνούσε τα όρια με τις αθλήτριές του. 

αστυνομικός Λέσβος

Σοκαρισμένες είναι οι συναθλήτριες της 14χρονης από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό και προπονητή τους 

Η 14χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται όλες οι φίλες και οι συναθλήτριές της, οι οποίες έχουν υποστεί σοκ από τις αποκαλύψεις για τον πρώην προπονητής τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top