«Ντροπή σου, λες ψέματα!» - Ένταση ανάμεσα σε Σπύρο Μπιμπίλα - Ελπίδα Νίνου

«Είσαι φίδι κολοβό», του φώναζαν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με ανθρώπους από το περιβάλλον του ηθοποιού να του επιτίθενται φραστικά. 

Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν χωρίζω τον Πέτρο για να μην πάρω το μισό χρέος»

«Φίδι! Φίδι! Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!», φώναξαν στον πρόεδρο του ΣΕΗ, με τον να απαντά: «Ντροπή! Ντροπή σου, λες ψέματα, Ελπίδα».

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχθηκε φραστική επίθεση από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη

Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν η αναφορά του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ότι η σχέση που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με φίλη του γιου του, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Κατέθεσε πως η Ελπίδα Νίνου του είχε εκμυστηρευτεί την εξωσυζυγική σχέση στον γάμο της και ότι ο Φιλιππίδης είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και ζούσε στο Κολωνάκι με μία άλλη γυναίκα. Ωστόσο, η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει ότι είχε πει κάτι τέτοιο στον πρόεδρο του ΣΕΗ. 

Μπιμπίλας: O Πέτρος είχε σχέσεις με ηθοποιούς, τα ήξερε η γυναίκα του

«Σας διαψεύδει η κ. Νίνου», είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με εκείνον να απαντά: «Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!».

«Έχετε στοιχεία ότι ο Πέτρος είχε σχέση με τη φίλη του γιου του; Τραυματίστηκαν και ο γιος και η Ελπίδα Νίνου. Ήταν προσβολή. Σεβαστείτε. Τα κουτσομπολιά τους προσέβαλαν. Δε θα αιωρούνται αυτά. Θα έρθει εδώ η Νίνου», είπε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Ελπίδα Νίνου: «Δέχθηκα σφαίρα στην καρδιά»

«Την αλήθεια είπα», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Θα έπρεπε να έχω μαγνητοφωνάκι, Ελπίδα. Για έλα εδώ να μου πεις τι μου είπες».

Ελπίδα Νίνου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υποστήριξε ότι η Ελπίδα Νίνου του είχε αποκαλύψει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με φίλη του γιου τους

Εκείνη τη στιγμή ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου, απευθυνόμενη στο προεδρείο φώναξε:

«Σας παρακαλώ πολύ, θέλω να μιλήσω ένα λεπτό». Η πρόεδρος, όμως, δεν της έδωσε τον λόγο, προσπαθώντας να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα. 

Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε κλάματα η Νίνου - «Με έχουν ξεφτιλίσει!»

Εκείνη την ώρα, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φωνάζοντας: «Και για εμάς λέτε πράγματα, αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση και για τις καταγγελίες Παπαχαραλάμπους – Αναστασοπούλου

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ρώτησε επίσης τον Σπύρο Μπιμπίλα για τις καταγγελίες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Έλενας Δροσάκη, υποστηρίζοντας ότι πριν τις κάνουν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

Παπαχαραλάμπους Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Γιατί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους του έγραφε χειρόγραφες σημειώσεις στα λευκώματα;», ρώτησε ο γνωστός ποινικολόγος, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά:

«Πολλοί ηθοποιοί που μπορεί  να προσβλήθηκαν, γράφουν μετά καλά λόγια. Έτσι είναι η συνθήκη του θεάτρου. Άλλα νιώθουν, άλλα αναγκάζονται να πουν δημόσια, δυστυχώς». 

Ελπίδα Νίνου για Φιλιππίδη: «Παλεύω μόνη μου με έναν άρρωστο άνθρωπο»

«Η κυρία Αναστασοπούλου αποκαλούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη “μέντορα” και “δάσκαλο” μετά τα περιστατικά. Γιατί τα έλεγε αυτά;», συνέχισε ο κ. Δημητρακόπουλος, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά:

«Θα μπορούσα να πω ότι ο Πέτρος είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς. Μου άρεσε να παίζω μαζί του, ήταν σπουδαίος, τον θαύμαζαν, είχε κώδικες απίστευτα καλούς. Είναι μάθημα, αλλά δεν αναιρεί το ένα το άλλο, είναι ξέχωρα. Όταν είναι νέοι οι ηθοποιοί, το κάνουν για να μη χάσουν τη δουλειά τους στο θέατρο». 

Σπύρος Μπιμπίλας: Πέταξε λαχνούς μέσα στην αίθουσα κι αποχώρησε 

Λίγο αργότερα σημειώθηκε και νέο επεισόδιο πάλι με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπακιρτζίδου. 

Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια της υπεράσπισης να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του μάρτυρα.

Η κ. Πακιρτζίδου προσκόμισε στην έδρα δημοσίευμα στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξερράγη κι απευθυνόμενος στη συνήγορο της είπε «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;» κι έβγαλε από την τσέπη του λαχεία. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την περασμένη Παρασκευή η κ. Μπακιρτζίδου τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. 

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κ. Μπιμπίλας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Σπύρου Μπιμπίλα ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε μία αδιαθεσία. Η Πρόεδρος της έδρας τον ρώτησε αν θα ήθελε να αποχωρίσει από τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο ο ηθοποιός προτίμησε να παραμείνει. «Από το πρωί δεν αισθανόταν καλά, αλλά μας απαγόρευσε να το πούμε», σχολίασε η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου. 

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη παραδέχθηκε ότι όντως κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά για να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας του πελάτη της, κάτι που δεν είναι σωστό.

Τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ αντέδρασε και πάλι, πέταξε τα λαχεία προς τη συνήγορο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top