Ασπρόπυργος: Επιχειρηματίας έζησε τον τρόμο στα χέρια ληστών

Του έβαλαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και τον απείλησαν με όπλο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο με λεία πάνω απο 60.000 ευρώ. Θύμα νεαρός επιχειρηματίας, τον οποίο έδεσαν χειροπόδαρα οι δράστες, απειλώντας τον με όπλο.

Καβάλα: Άγριος ξυλοδαρμός σε καφετέρια επειδή καθυστέρησε η παραγγελία!

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, ενώ αποκαλυπτικά είναι τα ντοκουμέντα από τον τρόπο δράσης των τεσσάρων κουκουλοφόρων που αναζητά η αστυνομία.

Του έβαλαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι και τον απείλησαν με όπλο

Στο βίντεο ντοκουμέντο, καταγράφηκαν οι τέσσερις κακοποιοί να διασχίζουν κάθετα τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και να κατευθύνονται προς το σπίτι του θύματος. Η ώρα ήταν λίγο μετα τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ασπρόπυργος: Επιχειρηματίας έζησε τον τρόμο στα χέρια κουκουλοφόρων

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι με κλειδί πασπαρτού. Ήταν οργανωμένοι και ήξεραν ότι μέσα υπάρχει χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο η οικογένεια είχε κρύψει κάτω απο μια ραπτομηχανή.

Οι δράστες δεν αναστάτωσαν το σπίτι και κινήθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν τα χρήματα. Κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 60.000 ευρώ. 

Κατά τη διαφυγή τους όπως φαίνεται στο οπτικό ντοκουμέντο, άρπαξαν το αυτοκίνητο του 27χρονου θύματος. Το όχημα στη συνέχεια βρέθηκε καμμένο στο Μενίδι.

Το θύμα άκουσε τους τέσσερις δράστες να μιλούν αλβανικά. Όμως, οι αστυνομικοι εκτιμούν πως πρόκειται για κίνηση αποπροσανατολισμού των ερευνών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυττικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση εξετάζει καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τους δράστες για να φτάσει στα ίχνη τους.

Κινηματογραφική ληστεία στου Ρέντη

Ληστεία είχαμε όμως και έξω απο τη λαχαναγορά του Ρέντη.

Τρεις κακοποιοί οι οποίοι επεβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν έμπορο που κατευθυνόταν προς την αγορά και του αρπαξαν τις δυο τσάντες που κουβαλούσε με το χρηματικο ποσό των 138.000 ευρώ.

Οι δράστες έγιναν καπνός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top