Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 27χρονης νηπιαγωγού που σκοτώθηκε

Το τελευταίο «αντίο» από την οικογένεια και τον σύντροφό της

Το τελευταίο «αντίο» στην 27χρονη νηπιαγωγό από τη Θεσσαλονίκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο ημέρες πριν τον γάμο της είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι. 

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε τροχαίο 27χρονη, δύο ημέρες πριν τον γάμο της

νεκρή 27χρονη νηπιαγωγός πριν τον γάμο της

Θρήνος στην κηδεία της νηπιαγωγού που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι, ενώ επέστρεφε από το bachelor party του γάμου της.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: «Έρχομαι για την κηδεία σου αντί για τον γάμο σου»

Η οικογένεια της Ειρήνης, ο σύντροφός της, που θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

κηδεία νηπιαγωγού

κηδεία νηπιαγωγού 2

Οι φίλοι της συντετριμένοι, αδυνατούν να πιστέψουν πως η χαρά που όλοι περίμεναν μετατράπηκε σε θλιψη κι ο γάμος της Ειρήνης που σχεδίαζαν τόσο καιρό κατέληξε σε μια τραγωδία.

κηδεία νηπιαγωγού

κηδεία νηπιαγωγού Θεσσαλονίκη

Θάνατος 27χρονης νηπιαγωγού: Πώς έγινε το τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή

Η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε απο μηχανάκι που οδηγούσε ένας 20χρονος αλβανικής καταγωγής και την εγκατέλειψε μπροστά στο Θεαγένειο.

Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Η νεαρή νηπιαγωγός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν τα κατάφερε. Το χαμόγελό της έσβησε για πάντα.

νεκρή νηπιαγωγός τροχαίο

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του ΚΔΑΠ που δούλευε η 27χρονη

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην Κοζάνη όπου εργαζόταν η άτυχη Ειρήνη προκαλεί ανατριχίλα: 

«Αυτήν την ώρα θα έπρεπε να είμαστε στο ΚΔΑΠ και να είμαστε με τα παιδιά που τόσο λάτρευες, που τόσο σε λάτρευαν… Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη, αλλά όχι για τον γάμο σου, αλλά… δεν μπορώ να το πω…Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δε θα σε δω χαμογελαστή, όπως ήσουν παντα…», έγραψε μεταξύ άλλων.

κηδεία Ιωάννας Θεσσαλονικη

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top