Δεύτερη καταγγελία για κακοποίηση ασθενή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

«Είμαι γυμνός, μου είπαν θα με δέσουν αν δεν κάθομαι καλά»

Δεύτερη καταγγελία για κακομεταχείριση ηλικιωμένου  - Βίντεο από ΕΡΤ

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κακομεταχείριση ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη καθώς μία κοπέλα κατήγγειλε την κακοποίηση του 90χρονου πατέρα της.

Ο πατέρας τηλεφώνησε με κλάματα στην κόρη του και την παρακάλεσε να τον πάρει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 90χρονος ανέφερε πως δεν τον φρόντιζαν και τον είχαν παρατημένο.

Δημοσιογράφος καταγγέλλει κακοποίηση του πατέρα του στο νοσοκομείο

«Είμαι γυμνός, μου είπαν θα με δέσουν αν δεν κάθομαι καλά και με άφησαν με την ίδια πάνα ώρες ολόκληρες και δεν μπορούσα καν να κουνηθώ» φέρεται να περιέγραψε ο πατέρας της κοπέλας.

Η κόρη του ηλικιωμένου αποφάσισε να κάνει και επώνυμη καταγγελία μετά από αντίστοιχη ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη.

Προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία περί κακοποίησης ηλικιωμένου στο «Παπαγεωργίου»

Στο μεταξύ, την παρέμβαση του εισαγγελέα ποινικής δίωξης προκάλεσε καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου μέσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξεταστεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας. Ζητά ακόμη να προσκομιστεί η έκθεση του επιθεωρητή υγείας και να ερευνηθεί αν έχει γίνει ΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης, είχε προχωρήσει σε καταγγελία πως ο 98χρονος πατέρας του είχε πέσει θύμα κακοποίησης στο «Παπαγεωργίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top