Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: «Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ»

«Με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα»

Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει η Γεωργία Μπίκα, η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό στην Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά, σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου.

Γεωργία Μπίκα: «Θα φτάσω μέχρι τον Θεό για να αποδειχθεί η αλήθεια»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, για να ανοίξει επί της ουσίας και πάλι η υπόθεση, για να γίνει αναίρεση στο βούλευμα που απαλλάσει από την κατηγορία τον άντρα που κατήγγγειλε για τον βιασμό της.

Γεωργία Μπίκα

Την Πέμπτη θα μεταβεί με το δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η κοπέλα επιμένει στην καταγγελία της:

Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα Ευρωπαΐκά δικαστήρια.

«Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπικα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν πολύ σκληρή για την καταγγελλουσα, καθώς ούτε λιγο ούτε πολύ κατέληγε στο συμπερασμα ότι έλεγε ψέματα για τον βιασμό της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίo ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top