Πύργος Ηλείας: Χτυπούσαν ανήλικο δίπλα σε εκκλησία και τραβούσαν βίντεο

Νέα υπόθεση bullying

Πύργος Ηλείας: Χτυπούσαν Ανήλικο Δίπλα Σε Εκκλησία

Ένα νέο περιστατικό bullying σε ένα ανήλικο παιδί έγινε γνωστό στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, μια ομάδα νεαρών χτυπούσε έναν ανήλικο και τραβούσε σε βίντεο την επίθεση, κοντά σε εκκλησία στο κέντρο της πόλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για βίντεο που καταγράφηκε πριν από 10 ημέρες περίπου και ότι πλέον το υλικό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Μάλιστα, τα ίδια άτομα φέρεται να χτύπησαν ξανά τον ανήλικο την Παρασκευή.

Το βίντεο φέρεται να ανέβηκε στα social media και απεικονίζει δύο νεαρούς να έχουν απομονώσει το θύμα τους και να το χτυπούν συνεχόμενα χωρίς να αντιδρά. Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο βίντεο και έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του νεαρού.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, χθες έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top