Πνιγμός Κόρινθος: Κηδεύτηκε σε βαρύ κλίμα οδύνης η 6χρονη Αμέλια

«Σκότωσα την ίδια μου τη ζωή, έχασα τα πάντα», λέει ο πατέρας

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στο Ελμπασάν της Αλβανίας, όπου μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η μικρή Αμέλια, το 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε αβοήθητο στο Καλαμάκι Κορινθίας

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Πατέρας 6χρονης Κόρινθο: «Φώναξα αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος»

Ο πατέρας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία, καθ’ ότι του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ανάμεσα στους οποίους η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Κηδεύεται στην Αλβανία η 6χρονη που πνίγηκε στην Κόρινθο

«Έχω καταστραφεί. Η Αμέλια ήταν όλη μου η ζωή. Σκότωσα την ίδια μου τη ζωή. Έχασα τα πάντα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσω του δικηγόρου του.

Πατέρας 6χρονης Κόρινθο: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα»

Απαντώντας στους επικριτές του, για ποιο λόγο δε βούτηξε στη θάλασσα να σώσει την κόρη του, λέει: «Όταν βουτάω το κεφάλι στη θάλασσα, αισθάνομαι ότι πνίγομαι. Κόβεται η αναπνοή μου. Ούτε δευτερόλεπτο δεν αντέχω κάτω από το νερό. Γι΄ αυτό δεν μπορούσα να βοηθήσω την κόρη μου».

Η 6χρονη Αμέλια και ο πατέρας της

«Έχω καταστραφεί. Η Αμέλια ήταν όλη μου η ζωή. Σκότωσα την ίδια μου τη ζωή. Έχασα τα πάντα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσω του δικηγόρου του ο 42χρονος πατέρας της μικρής Αμέλιας

Τα ερωτήματα, βέβαια, παραμένουν πολλά, με βασικότερο το γιατί δεν αναζήτησε βοήθεια στα γύρω σπίτια, όταν ακόμη πιθανόν να υπήρχε χρόνος για να σωθεί από τον πνιγμό η κόρη του.

Πνιγμός 6χρονης Κόρινθο: «Γιατί το έκανες στο παιδί μου και όχι σε εμένα;»

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είπε πως πήγε στο μηχανάκι του και, επειδή δεν είχε μπαταρία το κινητό του, πήγε στο σπίτι του και από εκεί ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο μεταξύ, η άτυχη Αμέλια είχε ανασυρθεί από έναν ψαροντουφεκά, που βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top