Πάτρα: Στη φυλακή πατέρας και γιος για την κακοποίηση 16χρονης

«Επιτέλους δικαιώθηκα», λέει η μητέρα της κοπέλας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν o 25χρονο και ο πατέρας του, οι οποίοι κατηγορούνται για την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό 16χρονης στην Πάτρα

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή και την κακοποίηση της 16χρονης

Ο νεαρός σύντροφος της κοπέλας δεν έπεισε το δικαστήριο ότι δεν ευθύνεται εκείνος που η ανήλικη δεν επέστρεφε σπίτι της και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. 

«Επιτέλους δικαιώθηκα, αν και συνεχίζουν να μας απειλούν», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της 16χρονης. 

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 μηνών στον νεαρό και δέκα μηνών στον πατέρα του χωρίς αναστολή και δέκα μήνες με αναστολή στη μητέρα του. 

Πάτρα: «Απήγαγε το παιδί μου και το χτύπησε - Σώστε το από τα χέρια του»

Ο 25χρονος δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις γιατί η ανήλικη δεν επέστρεφε στην οικογένεια της, ενώ για την αρπαγή της από δημόσιο νοσοκομείο κατέθεσε ότι την πήρε γιατί του έλειπε. 

Η 16χρονη είχε σχέση με τον 25χρονο από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την μητέρα σε αυτό το διάστημα την κακοποίησε  τέσσερις φορές. 

Οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιοτητα το Star δείχνουν την ανήλικη να έχει μώλωπες στο σώμα της και στο πρόσωπο της. Η 16χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται. 

Πάτρα: «Δεχόμαστε απειλές οικογενειακώς ακόμα και μέσα στα δικαστήρια»

Σήμερα εκδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου η τελευταία μήνυση της μητέρας για αρπαγή. Για τις μηνύσεις για τους ξυλοδαρμούς θα οριστούν τακτικές δικάσιμοι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top