Στο δόκανο του ΣΔΟΕ διεθνές κύκλωμα νοθευμένων ποτών - Αποκλειστικά πλάνα

Κατασχέθηκαν πάνω από 700 λίτρα αλκοόλ και 3.500 μπουκάλια

Τα δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα έχουν ρίξει διεθνή κυκλώματα που εισάγουν, παρασκευάζουν και διακινούν επικίνδυνα ποτά - μπόμπες, ακόμα και σε επιχειρήσεις υπεράνω υποψίας.

Οι Ράμπο του ΣΔΟΕ ακολούθησαν τα ίχνη ενός τέτοιου κυκλώματος και η έφοδος στις αποθήκες που χρησιμοποιούσαν αποκάλυψε ολόκληρη βιομηχανία νοθευμένων οινοπνευματωδών, έτοιμα να γεμίσουν με οινοπνευματώδες υγρό άγνωστης σύστασης, ετικέτες - μαϊμού από γνωστές φίρμες αλκοολούχων ποτών, πώματα και βαλβίδες ασφαλείας.

ποτά μπόμπες

ποτά μπόμπες 2

Το κύκλωμα των Γεωργιανών είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης σε τρία σπίτια - αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας και το Παλαιό Φάληρο. 

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πάνω από 700 λίτρα οινοπνευματώδους υγρού
  • 3.500 μπουκάλια για ποτά - μπόμπες, που θα κατέληγαν σε ανυποψίαστους νέους

Το ΣΔΟΕ ψάχνει το πελατολόγιο της σπείρας, προκειμένου να εντοπίσει σε πόσα και ποια νυχτερινά μαγαζιά έχουν καταλήξει οι «μπόμπες» των Γεωργιανών.

ποτά μπόμπες 3

Κύκλωμα μα ποτά - μπόμπες και στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη

Το εμπόριο λαθραίων, νοθευμένων αλκοολούχων ποτών δεν περιόριστηκε μόνο στην περιοχή της Αθήνας. Το κύκλωμα άπλωσε τα πλοκάμια του και στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σε όλη την Ευρώπη, μετά από σήμα των Ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό νοθευμένης βότκας στην Κρήτη.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του παράνομου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία φορτίου, οι ελεγκτικές υπηρεσίες βρέθηκαν μπροστά στα ίχνη ενός μεγάλου διεθνούς κυκλώματος, που φαίνεται ότι έχει πλημμυρίσει την ευρωπαϊκή αγορά με «μπόμπες».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top