Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε πισώπλατα με χασαπομάχαιρο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 56χρονης κομμώτριας

Η 56χρονη Γεωργία βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του ζεύγους στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου - Βίντεο από Δελτίο Ειδήσεων STAR

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως όσον αφορά στην άγρια δολοφονία της 56χρονης από τον σύζυγό της το πρωί της Κυριακής στο Άνω Μαλάκι στο Ρέθυμνο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», ο 60χρονος κτηνοτρόφος αιφνιδίασε την άτυχη γυναίκα και την κατέσφαξε μέσα στο σπίτι τους. 

Ρέθυμνο: «Αγαπούσα πολύ τη Γεωργία, αλλά θόλωσα και τη σκότωσα»

Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί, την βρήκαν μπρούμυτα στην κουζίνα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα χέρια της ήταν σηκωμένα στο σημείο του τραύματος από το μαχαίρι που είχε στον λαιμό, σημάδι που δείχνει ότι προσπάθησε να προστατευθεί τη στιγμή που της επιτέθηκε ο σύζυγός της. 

Η 56χρονη που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Ο 60χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με ένα χασαπομάχαιρο με το οποίο έσφαζε αμνοερίφια

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που είχε στραμμένη την πλάτη της προς το μέρος του. Πήγε από πίσω της, πέρασε το χέρι του στον λαιμό της και με ένα χασαπομάχαιρο που χρησιμοποιούσε για τη σφαγή αμνοεριφίων, της τον έκοψε.

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 56χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Ο Ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε τρία ή τέσσερα βαθιά τραύματα από τέμνον όργανο, εντονότερα στη δεξιά, πλάγια τραχηλική περιοχή. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, ακατάσχετη αιμορραγία και ακαριαίος θάνατος.

η 56χρονη νεκρή στο Ρέθυμνο

Η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν κι εκείνος τη σκότωσε

Γυναικοκτονία Κρήτη: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και τη σκότωσα»

Η 56χρονη, η οποία διατηρούσε κομμωτήριο στην πόλη του Ρεθύμνου, το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα με τον σύζυγό της. Την Κυριακή το πρωί, του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν. Ξεκίνησε τότε ένας ακόμα καβγάς και ο 60χρονος δολοφόνησε άγρια τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top