Αυτή είναι η 26χρονη αστυνομικός που «έσβησε» ξαφνικά στο περιπολικό

Θρηνεί η οικογένεια της - Τι συμβαίνει με τους αιφνίδιους θανάτους

Αυτή είναι η νεαρή αστυνομικός από τη Ναύπακτο που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα 26 της χρόνια, αφού σταμάτησε να χτυπά η καρδιά της - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Ο θρήνος είναι αβάσταχτος για την οικογένεια της Χαρούλας Κανέλλου, της αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 26 της χρόνια. Η καρδιά της νεαρής αστυνομικού από τη Ναύπακτο σταμάτησε ξαφνικά να χτυπά, με τους οικείους της - οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το κορίτσι τους – να αναφέρουν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Ναύπακτος: Πέθανε ξαφνικά 26χρονη αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Ιουλίου, η νεαρή κοπέλα που υπηρετούσε στα νότια προάστια της Αθήνας, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αφού εισήλθε στο περιπολικό, μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, παρά τη σκληρή μάχη που έδωσαν οι γιατροί προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή.

Αστυνομικός αρπάζει γυναίκα συνάδελφο του από τον λαιμό

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κόφτρας «Η Μανανερού»  εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: «Έφυγε η Χαρά και χάσαμε τη χαρά μας. Χάσαμε την άνοιξη.»

Η 26χρονη Χαρούλα Κανέλλου

Τι συμβαίνει με τους αιφνίδιους θανάτους 

Σημειώνεται ότι το φαινόμενο των αιφνίδιων θανάτων προκαλεί ανησυχία, με το διευθυντή Παθολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Σωτήρης Αδαμίδης, να εξηγεί ότι: «Συμβαίνει αυτό που πάντα συνέβαινε. Κάποια περιστατικά ξεφεύγουν από τον ιατρικό έλεγχο και παρουσιάζουν αιφνίδιο θάνατο χωρίς προηγουμένη νόσηση ή χωρίς προηγούμενη συμπτωματολογία. Σαν αιφνίδιο θάνατο χαρακτηρίζουμε εκείνον που συμβαίνει μέσα σε μια ώρα από την παρουσίαση κάποιων ενοχλήσεων, όπως έναν πόνο στο στήθος, ένα αίσθημα φτερουγίσματος ή μια λιποθυμική κατάσταση.» .

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top