Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου με τον θάνατο της γνωστής επιχειρηματία, Μαρίτας Αγγελοπούλου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, με τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό της να διερευνώνται ακόμη. 

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου στο Αίγιο. Η 43χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή στο διαμέρισμά της.

Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου, που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Αυτό θορύβησε την οικογένειά της, η οποία κάλεσε την αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι της και την εντόπισαν νεκρή στον καναπέ.

Μαρίτα Αγγελοπούλου

Μαρίτα Αγγελοπούλου 2

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση. Πάντως, σύμφωνα με το protionline.gr, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει δεχθεί επίθεση, ενώ στο σπίτι της δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

 

 

Ποια ήταν η Μαρίτα Αγγελοπούλου

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο, διατηρούσαν το γνωστό παραλιακό κατάστημα «Ανώνυμο» στον Λόγγο.

Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια γνωστού παραλιακού καταστήματος στον Λόγγο. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με μεγάλα καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα. 

νεκρή επιχειρηματίας Αίγιο

Μαρίτα Αγγελοπούλου 4

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου με τον αδερφό της

Η οικογένεια της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε έρθε αντιμέτωπη με άλλη μια τραγωδία πριν από 11 χρόνια, όταν ο πατέρας της, Άγγελος Αγγελόπουλος, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top