Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Σε αργία η νοσηλεύτρια του «Άγιος Ανδρέας»

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος» - ΕΔΕ για το θάνατο

Το ξέσπασμα του αδερφού του άτυχου 49χρονου αποκλειστικά στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη

Σε αναστολή εργασίας ενός μήνα τέθηκε η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, με φόντο το θάνατο του 49χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης. 

Με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης της νοσηλεύτριας η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πατρών έθεσε σε αναστολή εργασίας ενός μήνα τη νοσηλεύτρια. 

Πάτρα 49χρονος: Τι είπε η νοσηλεύτρια στο πρώτο πόρισμα της έρευνας 

κηδεία 49χρονου Πάτρα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 49χρονου που πέθανε έξω από το νοσοκομείο / Φωτογραφία από Δελτίο Ειδήσεων STAR

ΕΔΕ για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια δικαιωθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα ενεργοποιηθεί η σύμβασή της. Δεν κάνουμε τίποτα που δεν προβλέπει η νομοθεσία» τόνισε στο Pelop.gr ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

Πάτρα:Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που πέθανε έξω απ'το νοσοκομείο

 Όπως είχε περιγράψει αποκλειστικά στο star.gr, ο αδερφός του πέθανε μέσα σε τρία λεπτά, στα χέρια του

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το συμβάν και ξεκίνησε χθες, Τρίτη. Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση δε θα επικεντρωθεί μόνο στην απώλεια του 49χρονου, αλλά θα επεκταθεί σε όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου (νοσηλευτική, ιατρική, διοικητική κ. ά.).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top