Πάτρα:Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που πέθανε έξω απ'το νοσοκομείο

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του άτυχου Θοδωρή στην Πάτρα που έχασε τη ζωή του γιατί ενώ πήγε στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με πόνους στο στήθος και την πλάτη η νοσηλεύτρια δεν κάλεσε γιατρό ως όφειλε και τον έδιωξε γιατί δεν εφημέρευαν.

Πάτρα 49χρονος: Τι είπε η νοσηλεύτρια στο πρώτο πόρισμα της έρευνας

Συγγενείς και φίλοι του Θοδωρή με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Σκιαδά Τριταίας. Ο ένας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον άλλο. Όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να τον έδιωξαν από το νοσοκομείο την ώρα που πονούσε γιατί δεν εφημέρευε; Πως είναι δυνατόν να μην ειδοποιούν γιατρό;

Για την οικογένεια του Θοδωρή ήταν το δεύτερο χτύπημα μέσα σε ένα χρόνο, καθώς είχε χαθεί η αδερφή του από κορωνοϊό. Η μητέρα τους θρηνεί τα δύο παιδιά της.

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 49χρονου

Ο θάνατος του Θοδωρή προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Εισαγγελίας Πατρών. Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, την οποία αναλαμβάνει από εδώ και πέρα η Ασφάλεια Πατρών.

Πάτρα: «Πέθανε στα χέρια μου» - Ξεσπά ο αδελφός του 49χρονου

Θα ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» υπέβαλλε την Παρασκευή προφορικά την παραίτησή του. Του τη ζήτησε ο Υπουργός Υγείας μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής. Η παραίτηση θα υποβληθεί εγγράφως την Δευτέρα ενώ σε εξέλιξη είναι η ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διατάξει ο Θάνος Πλεύρης.

Όσοι υγειονομικοί εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην υπόθεση του θανάτου του Θοδωρή αναμένεται να τεθούν σε αργία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top