Εισαγγελική έρευνα για ιδιωτική βόλτα περιπολικού στους δρόμους της Αθήνας

Σάλος με το βίντεο - Γυναίκες γελούν στο πίσω κάθισμα

Εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί για το περιπολικό που φέρεται να περνά κόκκινα φανάρια έχοντας στο πίσω κάθισμα γυναίκες που γελούν - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα περιπολικό της αστυνομίας να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια με ανοιχτές σειρήνες στους δρόμους της Αττικής, την ώρα που στο πίσω κάθισμα κάθονται δυο γυναίκες που ακούγονται να γελάνε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ 

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό: «Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου».

Αττική: Ανήλικοι «σπέρνουν» τον τρόμο με μαχαίρια και σιδερογροθιές

Σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην οποία προχωρά η εισαγγελία Αθηνών ώστε να διαπιστωθεί η γνησιότητα του βίντεο, ο χρόνος κατά τον οποίο έχει μαγνητοσκοπηθεί το συγκεκριμένο υλικό και ποιοι είναι οι δύο αστυνομικοί που επιβαίνουν στο περιπολικό. 

Βάρκιζα: Δυο ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο και συνελήφθησαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει εντοπιστει το σημειο το οποίο φαίνεται στο βίντεο και πιθανότατα είναι η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Επιπροσθέτως, από την έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει βρεθεί το προφίλ του ατόμου που ανάρτησε το υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τουρίστες πέφτουν θύματα επιτήδειων με τη μέθοδο της απασχόλησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για περιπολικό ο αρμόδιος εισαγγελέας που διενεργεί την έρευνα θα ελέγξει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Θεοδωρικάκος: 2.500 αστυνομικοί επιχειρούν καθημερινά στην Αττική

Σάλος στο Tik Tok

Το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναρτήθηκε στο Tik Tok, από χρήστη ο οποίος έγραψε στην ανάρτηση του «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;». 

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top